Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kanunsuzluğa Geçit Yok !!!

İskenderun Kaymakamlığı, kentte yapılan asayiş operasyonları ile ilgili bir basın bülteni yayınladı.

Kanunsuzluğa Geçit Yok !!!

Gündem   A+a-

 Başarılı çalışmalar yaparak halkın güven, huzur ve sükunu için yoğun çaba sarfeden İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonlarında uyuşturucu başta olmak üzere kaçakçılık faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konuldu ve bir çok kişi gözaltına alındı. 
İskenderun Kaymakamlığı’nda yapılan basın açıklaması şöyle; 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.
Bu doğrultuda;
► 01/12/2017 ile 08/12/2017 tarihleri arasında Kaçakçılık Suçları kapsamında 3 olay meydana gelmiş olup, söz konusu olaylara yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir.
Söz konusu operasyon neticesinde 5 şahıs hakkında yasal işlem yapılmış olup, değişik markalarda 12070 gümrük kaçağı sigara, 269 kg. gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirilmiş, ayrıca nargile tütünü imalatında kullanılan materyallere de el konulmuştur.
► 01/12/2017 ile 08/12/2017 tarihleri arasında Narkotik Suçlar kapsamında 3 olay meydana gelmiş olup, söz konusu olaylara yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir.
Söz konusu operasyon neticesinde 3 şahıs hakkında yasal işlem yapılmış olup, Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda şahıslar hakkında yasal işlem yapılmasının müteakibinde serbest bırakılmış ve 8 gram Esrar maddesi ile 10 adet Extasy uyuşturucu hap maddesine el konulmuştur.
İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar