Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Sorunları Yerinde Çözüyor

Seyfi Dingil, belediye olarak sorunları yerinde incelediklerini ve hızlı bir şekilde sorunların çözümü için çalıştıklarını belirtti.

İskenderun Belediyesi Sorunları Yerinde Çözüyor

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile her gün farklı bir mahallede çalışma yapan ekipler muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepleri ve yaşanan sorunları yerinde inceleyerek çözüme kavuşturuyor.
İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Halim Öztaş nezaretinde çalışmalarını sürdüren ekipler, iletilen sorunları ve sorumluluk sahası içerisinde belediye olarak yapılabilecek işlerin belirlenmesi noktasında çalışmalar yapıyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Çalışmalar kapsamında mahallede çeşitli nedenlerle bozulan yollar ve kaldırımlar, alt yapı sorunları ve vatandaşlardan gelen kaldırım ve bordür istekleri üzerine talepleri çalışma programına dâhil edilerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Bu sayede vatandaşlar yaşamış olduğu mağduriyetler gideriliyor” dedi.
Başkan Seyfi Dingil, yapılan uygulamanın periyodik bir şekilde devam ettiğini belirterek,”Belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmek ve daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek her zaman önceliğimizdir. Belediye olarak sosyal belediyeciliği ön planda tutan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar