Skip Navigation Links

Her Türlü Projeye Açığız...

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Her Türlü Projeye Açığız...

İskenderun   A+a-

 Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Şahbaz ve okulun öğretmenleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

HER TÜRLÜ PROJEYE AÇIĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”en büyük yatırım insana olan yatırımdır. Bizlerde bu anlayış çerçevesinde belediyemizin imkânları ölçüsünde öğrencilerimize ve okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bir ülkenin kalkınması ancak eğitimli bireyler ile olur. Gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitimli bir birey olarak yetişmeleri son derece önemli. Bizlerde belediye olarak her zaman eğitime destek olduk olmaya devam edeceğiz ”dedi.
 
Başkan Seyfi Dingil,”Göreve başladığımız günden bu güne kadar  okullarımızın belediyemize ihtiyaç duyduğu her konuda gerekli desteği verdik.  Çalışmalarımıza da aynı şekilde devam ediyoruz. İmkân buldukça eğitim kurumlarımızı ziyaret ediyor burada idareci arkadaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyorum.”şeklinde konuştu.
 
Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Şahbaz ise 24 Kasım Öğretmenler gününde düzenlenen etkinliklere desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından Şahbaz Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür plaketi takdim etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet