Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ATSİAD Sürekli Büyüyor...

Kısa adı Atsiad olan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği, genişletilmiş toplantısını Beyaz Saray Restaurant’da yaptı.

ATSİAD Sürekli Büyüyor...

Ekonomi   A+a-

İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Dasifed Başkanı Mehmet Kılıçlar,İGC Başkanı Veysel Cıncık’ın da katıldığı gecede, Atsiad Başkanı bir konuşma yaptı. Bulgurcu, derneğin her geçen yıl yeni üyelerin katılımıyla dahada büyüdüğünü belirterek, şunları söyledi:
“Atsiad ‘In Misyonu ; bünyesindeki iş adamları arasında birikim,bilgi ve fikir paylaşımına öncülük ederek işbirliği fırsatları oluşturmak, üyelerinin daha ileri iktisadi ve sosyal seviyelere ulaşmaları için gerekli çalışmalar yürütmek, çeşitli sivil toplum örgütleri , meslek kuruluşları, kamuoyu önderleri ile ilişkiler geliştirerek üyelerinin bu kuruluşlarda güçlü temsil ilişkileri içerisinde olmalarına rehberlik etmek, iş dünyasının sorunlarını tespit edip giderilmesi yönünde çalışmalar yapmak, yerel, bölgesel ve ulusal konularda projeler hazırlayıp üyelerle ve ilgili kurumlarla paylaşmak ve bu projelerin gerçekleşmesinde rol oynamaktır.
Siz Saygıdeğer Üyelerimiz,Eşleriniz Ve Çocuklarınızın Yararlanabilmesi İçin Yapmış Olduğumuz Bazı Çalışmalarımız Olmuştur. Amerikan Kültür Dil Okulları, Gelişim Hastanesi ,Vipark Spa Ve Masaj Salonu, Fitpoint Ems- Ema Antrenman Stüdyosu ile imzalamış olduğumuz indirimli hizmet sözleşmelerimizden siz değerli üyelerimiz,eş ve çocuklarınız da  yararlanabilir.hizmet almak istediğiniz kuruma gidip derneğimizin üyesi olduğunuzu bildirmeniz veya dernek merkez numaramızı aramanız yeterli olacaktır.
Bir başka projemiz olan Akad projesinin bitirilmesiyle alakalı bir girişimimiz oldu. ve üyelerimizin yapmış olduğu bağışlarla bu projenin bitmesini sağlayacağız. yaklaşık olarak 600 bin kadar bağış yapılmıştır. bu paranın bir kısmı yatırıldı bir kısmı da yatırılacaktır.
Türkonfed ve Tüsiad’ın İş Birliği İle Borgip Toplantısı Yapılacaktır(Borgip : Bölgeler Arası Ortak Girişim Projesi).
Tüsiad Ve Türkonfed İş Birliği , Garanti Bankasının Ana Desteği İle Kobilerin yönetim becerilerini iyileştirmeyi , nitelikli insan kaynaklarına erişimi kolaylaştırmayı ve teknoloji kullanım düzeylerini arttırmayı hedefleyen Borgip hayata geçirilmiştir.
Borgip toplantısı dernekler olarak üyelerimize verebileceğimiz önemli katkılardan biridir.borgip katılımı ile üyelerimiz teknik,finansal ve yönetim olarak birçok sorunlarına ücretsiz danışmanlık hizmeti alacaklar. yani talep eden üyemize teknik,yönetsel,finansal sorunları ile ilgili bir tecrübeli danışman tayin ederek 1 yıl boyunca ücret almadan danışmanlık hizmeti almış olacak ki kobilerimizin en çok ihtiyaç duyduğu hizmet olmuş olacak.”
Düzenlenen gecede yeni üye olan Mete İçcan , Osman Tufan , Mehmet Cihan Önal ,Metin Çakıcı ,Ersin Kelle,Mustafa Ağır,Pınar Ceritbinmez, Suat Atasever,Edip Büyüktepe, Hüseyin Coşkun Ve Tahsin Ercan ‘a rozetleri de takıldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar