Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'En Büyük Hayalim İskenderun'u Tek Yumruk Yapmak!!!'

AK Parti Teşkilatlarında yöneticilik yapanların milletvekili aday adayı olabilmeleri için istifa etmeleri gereken son tarih 15 Ocak 2011 itibariyle is

Politika   A+a-

“En Büyük Hayalim İskenderun’u Tek Yumruk Yapmak!!!”
AK Parti Teşkilatlarında yöneticilik yapanların milletvekili aday adayı olabilmeleri için istifa etmeleri gereken son tarih 15 Ocak 2011 itibariyle istifa eden Diş Hekimi Uğur Feriz çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun İlçe Teşkilatı bünyesinde milletvekili aday adaylığını açıklayan tek isim olan Diş Hekimi Uğur Feriz, teşkilatın içinden gelen bir kişi olarak da oldukça şansı yüksek bir konumda görünüyor.
Çözüm odaklı siyaset felsefesini benimsemesi ve İskenderun’u, siyasetçisi, sivil toplum kuruluşları ve basını ile tek yumruk haline getirmek hayaliyle milletvekillğine aday adayı olduğunu açıklayan AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Uğur Feriz, “İskenderun halkı , ‘bizi temsil edecek kişi bizi gerçek anlamda dinlesin, öncelikle muhatap alsın’ diyor. Halkın beklentileri hususunda AK parti devrim yaptı. Ama bunu daha iyi şartlarda, daha iyi ortamlarda yapılması gerektiğini düşünüyorum. Halkı dinlerken can kulağıyla dinlemenin zorunlu olduğunu düşünüyorum. Biz Ankara’ya gittiğimizde bölgemizi temsil etmek adına gidiyoruz. Hedefimiz bölgemizde ki insanların sorunlarını alıp, yerel anlamda çözülebilecekleri yerelde çözmek, değilse İskenderun’la, Hatay’la, Ankara arasında köprü kurup bu sorunları ilgili bakanlıklarda, ilgili genel müdürlüklerde, ilgili platformlarda, bir şekilde çözüm yollarını bulmak ve çözmek.
Bizim sloganımız şu ben bunu daha öncede dile getirdim, bizim hedefimiz “çözüm odaklı siyaset” diyoruz. Bize gelen sorunları çözmek, bunu sağlarken nasıl yapacağız, bunu elbette ki Uğur Feriz tek başına kalkıp ta Ankara’da çözme şansı veya İskenderun’da çözme şansı var mı derseniz? Yalnız başına mümkün değil! Şuna inanıyorum ki İskenderun’u bir tek yumruk haline getirebilirsek yani bugün İskenderun Ticaret Sanayi Odası başta olmak üzere, iş adamlarımızla bir araya geleceğiz, sivil toplum örgütlerimizle bir araya geleceğiz, muhtarlarımızla bir araya geleceğiz ve basınımızla iç içe olacağız. Yaptığımız her hamleyi basınımızla paylaşmak zorundayız, çünkü halkla siyasetçi arasında ki tek bağ basın olduğunu düşünüyorum. İskenderun halkıyla tüm bu kurumları bir araya getirdiğimiz zaman, ben inanıyorum ki İskenderun’un çözemeyeceğimiz hiçbir sorunu kalmayacak.

DİŞ HEKİMİ UĞUR FERİZ KİMDİR?
Hüsem ve Dilber FERİZ'in 2. çocuğu olarak 16 Ağustos 1972 yılında İskenderun'da dünyaya geldi. İlkokulu Şükrü Kanatlı İlköğretim okulunda, Ortaokul ve Lise eğitimini İskenderun Barbaros Lisesi'nde tamamladı. Lise eğitiminin ardından 1989 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazanan Feriz, 1995 yılında Diş Hekimi olarak memleketi İskenderun'a tekrar dönüş yaptı.
1996 yılında ilk muayenesini açan Diş Hekimi Feriz, 4 yıl İskenderunlulara hizmet etti. 1999 yılında vatani görevini yapmak için İskenderun'dan ayrılan Feriz, askerliğini Tabip Asteğmen olarak 2000 yılında tamamladı. Askerlik hizmetinden hemen sonra tekrar muayenehanesini açan Feriz, 2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi ile ilk kez siyasete atıldı.
2003 yılının Nisan ayında gerçekleştirilen 1. Olağan Kongre ile AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı'nda yer bulan Feriz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Feriz, 2006 yılının Şubat ayında gerçekleştirilen 2. Olağan Kongre ile AK Parti İskenderun İlçe Sekreterliği'ne, 2008 yılının Ağustos ayında ise gerçekleştirilen 3. Olağan Kongre ile AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı 2. Başkanlığı görevine layık görüldü.
AK Parti kurulduğundan bu yana İskenderun İlçe Teşkilatı içerisinde önemli görevlerde yer alan Diş Hekimi Uğur Feriz, 14 Ocak 2011 tarihinde, yaklaşan genel seçimlerde AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı olmak maksadıyla AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı 2. Başkanlığı görevinden istifa etti. Kızılay Derneği Şube Kurulu Üyeliği, İskenderun Gençlik ve Eğitim Derneği Kurucu Başkanlığı görevlerinde de bulunan Feriz, evli ve bir çocuk babasıdır.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar