Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kedisiyle Kitap Okuduğu Fotoğrafı Ödül Getirdi

Hatay'da Suriyeli Ahmet İbrahim, kedisiyle kitap okurken çektirdiği fotoğrafla katıldığı uluslararası yarışmada ikinci oldu

Kedisiyle Kitap Okuduğu Fotoğrafı Ödül Getirdi

Eğitim   A+a-

 Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 10 yaşındaki Suriyeli Ahmet İbrahim, kedisiyle kitap okurken çektirdiği fotoğrafla katıldığı uluslararası yarışmada ikinci oldu.
Karakese İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Suriyeli Ahmet İbrahim, uluslararası düzenlenen ve Litvanya, Almanya, İtalya, Portekiz, Letonya, Arnavutluk, Ukrayna, Bulgaristan, Tunus, Romanya, Polonya ve Tükiye’den 68 öğrencinin katıldığı "Let's Read Together" konulu fotoğraf yarışmasına kitap okurken kedi ile birlikte çektirdiği fotoğrafı gönderdi. Uluslararası yarışmanın açıklanan sonuçlarına göre, Ahmet İbrahim "3 small refugees & 1 hospitable little friend" etiketli fotoğrafıyla ikinciliği elde etti. Çok sevindiğini ve mutlu olduğunu söyleyen Ahmet İbrahim’in başarısı okulunda ve sınıf arkadaşları arasında sevinçle karşılandı.
Sınıf öğretmeni İbrahim Gök, bu yıl çeşitli okullardan öğrenci ve öğretmenler ile birlikte hayvanlara yönelik bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Litvanya merkezli bir eğitim kuruluşu tarafından uluslararası bir yarışmaya davet edildik. Kedisi ile birlikte çektirdiği fotoğrafı ile yarışmaya katılan öğrencimiz Ahmet İbrahim yarışmada ikinciliği kazanarak bizleri çok mutlu etti” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş