Skip Navigation Links

Duayen Gazeteciye Veda

İskenderun’un yaşayan en eski gazetecisi Refik Kireççi (83) Binevler Camii’nde

Duayen Gazeteciye Veda

Gündem   A+a-

İskenderun’un yaşayan en eski gazetecisi Refik Kireççi (83) Binevler Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 
Dün gece 02.00’oe tedavi edildiği hastanede vefat eden Şeref Basın Kartı sahibi duayen gazeteci Refik Kireççi, İskenderun, Arsuz hakkında pek çok kitap yazdı. Güney Gazetesi’nin kurucusu olan Refik Kireççi, daha sonra Güneş Gazetesi’ni yayınladı. Kireççi, Anadolu Basın Birliği Hatay Şube Başkanlığı görevini de yürütüyordu.
 
4 çocuk babası Refik Kireççi’nin cenaze törenine, ailesi, İskenderun eski Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, İGC Başkanı Veysel Cıncık, işadamı Nuri Üysen, Berberler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, basın mensupları ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Kireççi’nin cenazesi Binevler Camii’nde kılınan namazın ardından Karaağaç Asri Mezarlığında dualarla toprağa verildi.
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri olarak usta gazeteci ağabeyimiz Refik Kireççi’ye Allah’tan Rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyoruz.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet