Skip Navigation Links

Abdullah Şenöz İskenderun’a İYİ Gelecek..

Meral Akşener’in Genel Başkanlığında kurulan İYİ Partinin yurt genelindeki teşkilatlanması devam ediyor.

Abdullah Şenöz İskenderun’a İYİ Gelecek..

Gündem   A+a-

 Meral Akşener’in Genel Başkanlığında kurulan İYİ Partinin yurt genelindeki teşkilatlanması devam ederken Hatay’ın İskenderun İlçe Başkanlığı görevine işadamı Abdullah Şenöz getirildi.
 
Türkiye’de merakla beklenen Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti, yurt genelinde örgütlenme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
 
İskenderun ve Hatay siyasetinde çeşitli zamanlarda yer alan işadamı Abdullah Şenöz, uzun bir aradan sonra İYİ Parti ile yeniden siyasi arenada yerini aldı. Geçen aylarda İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı görevine Mustafa Çığ getirilirken, İskenderun İlçe Başkanlığı görevine de Abdullah Şenöz getirildi.
 
İskenderun’da gıda sektörünün başarılı markalarından Şenöz firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şönöz 1963 Şanlıurfa Birecik doğumlu. 1966 yılından bu yana İskenderun’da oturan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet yüksekokul mezunu olan Şenöz, çeşitli sivil toplum örgütlerinde başarıyla görev yaptı. Anavatan Partisi Gençlik Kolları ve İlçe Başkanlığı, İskenderun Belediye Meclis üyeliği gibi görevlerde de bulunan Abdullah Şenöz İYİ Partinin İskenderun İlçe Başkanı olarak belirlendi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet