Skip Navigation Links

Beş Temmuz İlkokulu’ndan Örnek Birliktelik..

Gecede Mehmet Altun’a Doğum Günü Sürprizi !

Beş Temmuz İlkokulu’ndan Örnek Birliktelik.. Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun  Beş Temmuz İlkokulu  veli ve öğretmenleri muhteşem bir gecede bir araya geldi.
Grand Plaza Düğün Salonu’nda velilerini buluşturan Okul Aile Birliği gecesinde, okul-veli dayanışmasının en güzel örneği sergilendi. 
Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu’nun, okulun eksiklerinin giderilmesinde sponsor olan şahıs ve şirketlere plaketlerini vererek teşekkür ettiği gecede ayrıca okulun emekli öğretmenlerine de çiçek takdim edildi. 
Beş Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Veda Turaç yaptığı konuşmada, okulların eğitim kalitesinin yükselmesi için velilerin katkısının önemli olduğuna vurgu yaptı ve geceye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
Onuncu Yıl Marşı’nın büyük bir coşkuyla okunduğu gecede Grand Plaza Düğün Salonu, davetlilerin ayakta ellerinde salladıkları Türk Bayraklarıyla gelincik tarlasını andırdı
Beş Temmuz İlkokulu’nun bölgenin  en güzide okullarından biri olarak eğitim seviyesini yükseltmek için yoğun çaba harcayan okul aile birliği yönetim kurulu da muhteşem gece organizasyonuyla bir takdir topladı. 
Bölgede eğitimden spora bir çok alanda sosyal sorumluluk  projelerine  katkılarıyla tanınan hayırsever İşadamları Turaçlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı.  Rızkallah Turaç ile şirket Genel Müdürü Serkan Turaç’a, Altun Yapı İnşaat Sahibi Hayırsever İşadamı Mehmet Altun’a, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a, Liva Gayrimenkul Pınar Yalnızoğlu’na, Defne Nakliyat Oğuz Akkaya’ya, Remax Gayrimenkul Genel Müdürü Gizem Zaroğlu’na plaketlerini vererek teşekkür eden Okul Müdürü Fikret Türkoğlu, eğitim kurumlarının kalitesinin yükseltilmesinde katkı veren herkese ayrıca teşekkür etti. 
Grand Plaza Sanatçısı Göksel’in sahne aldığı gecede davetliler güzel bir gece geçirmenin keyfini yaşarken, Urfa Sıra Gecesi ekibi de çiğ köfte ikramı ve  türküleriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 
Beş Temmuz İlkokulu’nun kütüphanesinden bahçesindeki oturma gruplarına kadar bir çok katkısıyla adından söz ettiren Altun Yapı İnşaat Sahibi Mehmet Altun, açık arttırma yöntemiyle satışa çıkarılan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tablosunu bin 400 Tl vererek satın aldı.  Açık arttırmanın ardından eşi Sezin Altun tarafından hazırlanan doğum günü sürprizinden haberi olmayan Hayırsever İşadamı Mehmet Altun, hem tabloyu alarak okula önemli bir katkıda bulundu hem de doğum günü sürpriziyle de onura edildi. Atatürk tablosunu almak üzere sahneye davet edildiğini zanneden İşadamı Mehmet Altun, doğum günü pastası ve konfetilerin şaşkınlığını yaşadı. Eşi Sezin Altun ve Okul Aile Birliği yönetiminin birlikte hazırladığı doğum günü sürprizine teşekkür eden İşadamı Mehmet Altun’a davetlilerden de büyük alkış geldi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beş Temmuz İlkokulu’ndan Örnek Birliktelik..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet