Skip Navigation Links

Karaağaçspor : 1 Ceyhanspor : 2

BAL Ligi 5. Grup temsilcimiz Arsuz Karağaçspor evinde Ceyhanspor’u konuk etti.

Karaağaçspor : 1   Ceyhanspor : 2

Spor   A+a-

 Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ikinci yarsında rakip takımın baskılı oyununa karşı koyamayan Arsuz Karaağaçspor sahasında 1-2 mağlup ayrıldı.
Arsuz Karağaçspor tesislerinde Arsuz Karaağaçspor ile Ceyhanspor arasında oynanan karşılaşmaya her iki takımın da taraftarları büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken ikinci yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyan konuk ekip karşılaşmanın 52. dakikasında geliştirdiği atakta Serdar Kılıç, ceza alanın içerisinde boş bırakıldı. Serdar’a yapılan ara pasta kaleci İsmail ile karşı karşıya kaldı. Serdar’ın vuruşunda Kaleci İsmail topu tokatlasa da top, ağlarla buluştu. Skor 0-1.
Konuk ekip golün sevincini yaşarken karşılaşmanın 55. Dakikasında Arsuz Karaağaçspor’un geliştirdiği atakta Sefer’in kaleye gönderdiği sert şutunda top direkten döndü. Hanry’nin önünde kalan topu Hanry, ağlara göndermekte zorlanmadı. Skor 1-1.
Karşılaşmanın 85. dakikasında konuk ekibin geliştirdiği bir atakta David Solomon Abwo’un vuruşunda, top defans oyuncusuna çarparak ağlarla buluştu. Skor 1-2 oldu.
Sahadan 1-2 mağlup ayrılan Arsuz Karaağaçspor, son haftalardaki kan kaybına devam etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet