Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özel Bireyler Farklı Bir Projeye Daha İmza Attı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü İskenderun'da coşkuyla kutlandı.

Özel Bireyler Farklı Bir Projeye Daha İmza AttıWeb
TV

Magazin   A+a-

 Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında özel bireylerin sahne sunumu ile kostüm defilesi ve ardından müzik dinletisi düzenlendi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne dikkat çekmek ve özel bireylerin motivasyonunu sağlamak amacıyla her sene 3 Aralık'ta farklı bir etkinliğe imza atan Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, öğrencilere özel olarak hazırlanan kostüm defilesi ve müzik dinletisi etkinliği düzenleyerek öğrencilerine ve ailelerine unutulmaz dakikalar yaşattı.
İkem Koleji Gösteri Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından taş devri çizgi film kahramanlarının kıyafetlerinden oluşan kostüm defilesi  ve mini konser sahnelendi.
İskenderun İng Bank Müdürü Mehmet Kanbak ve personellerinin katkılarıyla hazırlanan programda açılış konuşmasını yapan Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nesli Özdemir, öğrenciler ve veliler açısından önemli bir yeri olan bu anlamlı günü daha güzel anılar ile hatırlanmasını sağlamak amacıyla farklı etkinlikler hazırlandığını belirterek öğrencilerin bir tebessüm etmesinin her şeye bedel olduğunu ve bunun için hazırlanan etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek 3 Aralık Dünya Engeliler gününü kutladı.
Öğrencilerin özenle hazırladığı gösteriler sonunda düşüncelerini dile getiren Okul Müdürü Alper Özcan, "Engelliler Günü yıl'da bir kere hatırlansa bile biz ve ailelerimiz için her gün engeliler günüdür ve yılın en anlamlı günlerinden biridir. Özel bireylerimiz için düzenlediğimiz etkinlikler ile amacımız onlarında bizden biri olduklarını göstermek ve hayata dair bakış açılarını güzelleştirmektir. Küçük bir tebessümün onlar için dünyalar kadar değeri vardır ve bunun bilincinde olarak onlara sevgiyle yaklaşıp birbirinden farklı eğitim şekillerini hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu eğitim aşamasında bizlere desteğini esirgemeyen Aile bireyleri ve okul'da ki eğitmenlerimizi canı gönülden kutluyorum ve 3 Aralık Engeliler Günü'nün her gün kutlanmasını temenni ederek katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
İskenderun İng Bank Müdürü Mehmet Kanbak'da çalışanlarımızla beraber böyle bir etkinliğe katkı sağladığımızdan dolayı gurur duyduduğunu belirterek bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
Özel Bireyler Farklı Bir Projeye Daha İmza Attı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş