Skip Navigation Links

Kavaklıoluk Sosyal Tesisinin Yapımı Tamamlanmak Üzere

Seyfi Dingil, Kavaklıoluk mahallesine yapılmakta olan taziye evi ve muhtarlık binasının bitme üzere olduğunu belirtti.

Kavaklıoluk Sosyal Tesisinin Yapımı Tamamlanmak Üzere

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kavaklıoluk mahallesine yapılmakta olan taziye evi ve muhtarlık binasının bitme üzere olduğunu belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, TBMM idare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve Kavaklıoluk mahallesi muhtarı Sedat Bakır ile birlikte Kavaklıoluk çok amaçlı sosyal tesisinde incelemelerde bulundu.

ÇOK AMAÇLI BİR TESİS

Muhtarların istek ve talepleri doğrultusunda belirlenen alanlarda muhtarlık evlerinin yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kavaklıoluk’ta taziye evi ve muhtarlık evi yapımı çalışmalarında son aşamaya geldi. Kavaklıoluk mahallemize yakışır bir muhtarlık evi yapıyoruz. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler ” şeklinde konuştu.

HALKA HİZMETE DEVAM

Başkan Seyfi Dingil,” amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Bölgede büyük ihtiyaç duyulan taziye evi için çalışma başlattık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimiz devam ediyor. Şuan’da çok amaçlı kullanılacak olan bu sosyal tesiste son rötuşlar yapılıyor. Kısa sürede içerisinde de vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet