Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tehlike Saçan Metruk Binalar Yıkılıyor

İskenderun Belediyesi Muradiye Mahallesi'de bulunan metruk bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Tehlike Saçan Metruk Binalar Yıkılıyor

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde yer alan, güvenlik açısından tehlike saçan metruk yapıların yıkımına devam ediyor.
Ekipler, Muradiye Mahallesi 230 sokakta metruk bir binanın yıkımı gerçekleştirdi. 
Kaderine terk edilmiş metruk yapıları tespit eden İskenderun Belediyesi, bina sahipleri ile iletişime geçerek, yapılan görüşmelerin ardından binalara yıkım işlemini uyguluyor.  
TEHLİKE SAÇAN METRUK BİNALAR YIKILIYOR
Çevre ve görüntü kirliliğinin yanı sıra yıkılma tehlikesi de bulunan metruk yapıların yıkıldığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Özellikle uyuşturucu madde bağımlıları tarafından kullanıma açık olan metruk binalar tespit edilerek gerekli işlemleri hazırlıyor ve yıkımını gerçekleştiriyoruz. İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Bu binalar, vatandaşlarımız için can güvenliği riski oluşturduğu gibi, mahallelerde görüntü ve çevre kirliliği oluşturuyor. Halkımızın huzur ve güvenlikleri yanında şehrin değişim ve gelişimi için çevrelerindeki bu tür binaları bizlere bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler doğrultusunda yıkımların süreceğini vurguladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar