Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini Kutluyorum..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Mevlid Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini Kutluyorum..

Gündem   A+a-

 Başkan Seyfi Dingil,mesajında şunları kaydetti:
"Millet olarak birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir Mevlîd Kandili’ne daha erişmenin manevi huzuru ve mutluluğunu yaşamaktayız. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu özel günlerin içtimai anlamda var olan iç huzur ve birlikteliği daha da pekiştireceği inancındayım.
Hazreti Peygamberimiz, Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan örnek bir hayat sürmüş; ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında insanlığa göstermiştir.
Alemlere rahmet ve müjdeci olarak gönderilen Hazreti Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bu geceyi fırsat bilmeli, iyi değerlendirmeliyiz.
Sevgili Peygamber Efendimizin (s.a.v) dünyaya teşrif ettiği bu müstesna gün vesilesiyle, başta tüm İslam âlemi olmak üzere yüce Türk milletinin, İskenderunluların Mevlîd Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini diliyorum"
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş