Skip Navigation Links

Kurs Kayıt Günleri Güncellendi...

HBB Spor Kompleksinde Kurs Kayıt Günleri Güncellendi...

Kurs Kayıt Günleri Güncellendi...

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’a kazandırdığı Türkiye’nin 2’inci büyük spor kompleksi olma özelliğine sahip HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde kurs kayıt günleri değişti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda hayata geçirilen kompleks çocukların ve gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunarak mutluluklarına vesile olmaya devam ediyor.
 

HBB SPOR KOMPLEKSİ VE YAŞAM MERKEZİ’NDE KURS KAYITLARININ TARİHLERİ GÜNCELLENDİ

 
Ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapmasının yanı sıra hizmete girdiği günden bu yana geçen süre zarfında kentin sportif yaşamına renk katan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde daha iyi hizmet sunabilmek adına yüzme havuzu, fitness, step, dans ve sauna kategorilerinde tarihler güncellendi.
Komplesin yüzme havuzundan yararlanmak isteyen vatandaşlar (kadın-erkek) her ayın 10’undan itibaren, fitness’tan yararlanmak isteyen vatandaşlar (kadın-erkek) her ayın 13’ünden itibaren, step, dans ve saunadan faydalanmak isteyen (kadın) vatandaşlar her ayın 15’inden itibaren kayıt yaptırabilecek.
Daha iyi hizmet ve spora teşvik adına tarihlerde güncelleme gerçekleştiren ekipler, sağlıklı bir yaşam için HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nden tüm Hatay halkının faydalanması gerektiğinin altını çizdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet