Skip Navigation Links

Araç Muayene İstasyonu İçin Sözleşme İmzalandı..

TUV-TÜRK Araç muayene istasyonu 2018 Yılı başında hizmet vermeye başlayacak.

Araç Muayene İstasyonu İçin Sözleşme İmzalandı..

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan’ın en önemli ihtiyaçlarından birisi olan Araç Muayene istasyonunun ilçemize kurulması için yapılan çalışmalarda son adımlar atıldı ve Yeni Sanayi Sitesinde yapılacak olan Araç Muayene İstasyonu için sözleşmeye imzalar bugün atıldı. 
Tuv-Türk Araç Muayene İstasyonu Operasyon Müdürü Erkan Dinç, Yeni Sanayi de kurulacak olan Araç Muayene İstasyonu ile ilgili sözleşme yapmak üzere Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a ziyarette bulundu.
Kırıkhan Belediyesi Kurtlusoğuksu ek hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarete; Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Tuv-Türk Operasyon Müdürü Erkan Dinç ve şirket görevlileri birlikte katıldılar.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TUV Türk Operasyon Müdürü Erkan Dinç, Kırıkhan Muayene istasyonu ile ilgili son durum hakkında bilgilendirmede bulunarak Kırıkhan’daki araçların muayenesiyle ilgili sorunların çözüme kavuşturulması noktasında Araç Muayene İstasyonunun proje çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bugün sözleşmenin imzalandığını ve 2017 Kasım ayı içinde Muayene İstasyonunun temelinin atılmasını hedeflediklerini , 2018 yılı başlarında ise Kırıkhan’da hizmet vermeyi planladıklarını ifade etti.  Ayrıca, ilçeye Araç Muayene İstasyonu kazandırılması için yaptıkları gayretli çalışmalar ve bu konuda attıkları olumlu adımlardan dolayı Bölge Milletvekili Mehmet Öntürk, İçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’la birlikte tüm emeği geçenlere teşekkür etti. 
Başkan Yavuz ise yapılan bu nazikâne ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muayene istasyonu ile ilgili yapılan çalışmalar ve sözleşmenin imzalanmasından dolayı Operasyon Müdürü Erkan Dinç’e teşekkür ederek; “İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan Araç Muayene istasyonu için yaptığımız çalışmaların mükâfatını almanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah 2018 yılı içerisinde hem araç sahiplerini diğer ilçelere gitmekten kurtarmış olacağız hem de ilçemiz ekonomisine katkıda bulunmuş olacağız. Muayene İstasyonunun ilçemize kurulması yönünde bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve özverili çalışmalarından dolayı başta TUV-Türk Operasyon Müdürü Erkan Dinç olmak üzere tüm TUV-Türk yöneticilerine teşekkür ediyoruz. 2018 yılı içerisinde hizmete başlayacak olan Araç Muayene İstasyonu ilçemize hayırlı olsun. ” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet