Skip Navigation Links

Simya Okulları ile Muhteşem Bir 'Öğretmenler Gecesi'!

Simya Okulları, geleneksel olarak düzenlediği Öğretmenler Günü yemeğinde bu yıl İskenderun Anemon Otel’de buluştu.

Simya Okulları ile Muhteşem Bir  'Öğretmenler Gecesi'!  Web
TV

Eğitim   A+a-

  Simya Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı Mehmet Baysal ve İcra Kurulu başkanı Selim Baysal’ın mükemmel bir ev sahipliği yaptığı gecede öğretmenler aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendiler. 
 
Belen Kaymakamı  Abdülaziz Aydın'ın onur konuğu olarak katıldığı ve Simya Kampüs Okulu, Simya Temel Lise, Simya Temel Ortaokulu, Simya İDÇ Okulunun idareci ve öğretmenlerinin katıldığı geceye basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. 
Gece, Simya Okulları İcra Kurulu Başkanı Selim Baysal'ın konuşmasıyla başladı. Eğlencenin devamında Simya Kurumlarında 10 yılı aşkın süredir hizmet veren, aralarında 20. yılı dolduran öğretmenlerin de olduğu eğitimcilere onur plaketleri verildi. Bu geceye özel getirtilen profesyonel sahne grubu Ali ve Özgür kardeşlerin canlı performanslarıyla sergiledikleri müzik eşliğinde coşan misafirler,  Murat Tolga Eser hoca'nın oynadığı Kostak Ali Zeybeği’ni hayranlıkla izlediler. 
Plaketlerin sunumu sırasında Simya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Baysal’ın esprili ve samimi konuşmaları, öğretmenleri onure eden yaklaşımları öğretmenlerin yüreğini ısıttı. Her türlü ayrıntının düşünüldüğü ve konforun sağlandığı organizasyonda minik misafirler de unutulmadı. Anne babaların rahat eğlenmesi için minikler masası kuruldu ve çocuklar burada ağırlandı.
Gece’nin sonunda Mehmet Baysal ve Selim Baysal'ın yaptığı çekilişle öğretmenlerden bazıları ödüller kazandı. Çekiliş anında öğretmenlerin heyecanı görülmeye değerdi.  Duygusal konuşmaların yapıldığı pasta kesiminde tüm öğretmenler "Simya Eğitim Kurumları" ailesinin, bir parçası olmanın gururunu bir kez daha hissettiler.
 
 
 
 
 
Simya Okulları ile Muhteşem Bir
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet