Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Narkotik Suçlar Kapsamında 3 Kişi Tutuklandı

Narkotik Suçlar Kapsamında 3 Kişi Tutuklandı

Narkotik Suçlar Kapsamında 3 Kişi Tutuklandı

Gündem   A+a-

 İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.
Bu doğrultuda; 
► 17/11/2017 ile 23/11/2017 tarihleri arasında Narkotik Suçlar kapsamında meydana gelen 8 olaya yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir.
Söz konusu operasyon neticesinde 13 şahıs hakkında yasal işlem yapılmış olup, 3 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar