Skip Navigation Links

Arsuz’lu Öğretmenler Korosu Büyüledi..

Geçtiğimiz yıl temelleri atılan ve farklı programlarda sahne alan Arsuz öğretmenler korosu, bu 24 Kasım'da da meslektaşları için sahne aldılar.

Arsuz’lu Öğretmenler Korosu Büyüledi..

Arsuz   A+a-

  Bilfen Özel Okulları Konferans Salonu'nda düzenlenen programda mesleğe yeni başlayan ve emekli olan öğretmenlerin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’in konuşmalarıyla devam eden Arsuz Öğretmenler Korosu konseri, ve bir program için Arsuz’da bulunan gecenin sürpriz sanatçısı Akın şarkılarıyla konseri renklendirdi. Yaklaşık 2 saat süren programda birbirinden güzel parçalar seslendirilirken Kuzeytepe Yolcu Restoran’da sahne alan sanatçı Akın'ın öğretmenlerimize sürprizi de geceye ayrı bir renk kattı.
 
Programda ayrıca öğretmenler günü için düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verilirken, program sonunda konuşma yapan Arsuz Kaymakamı Musa SARI, Koroya fedakarlık göstererek yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu. Geceye Kaymakam Musa SARI ve eşi Emine SARI'nın yanı sıra, Garnizon Komutanı Albay Cengiz ÇOBAN ve eşi, Belediye Başkanı Nazım CULHA ve eşi, kurum amirleri ve eşleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri öğretmenler ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet