Skip Navigation Links

CHP'nin İktidar Yürüyüşüne Halk Desteği

CHP'lilerin halk yürüyüşü sırasında binalardan ve sokaktaki vatandaşlardan da büyük destek gelirken, kalabalığı gören birçok vatandaş da yürüyüş korte

Politika   A+a-

 
CHP’lilerin halk yürüyüşü sırasında binalardan ve sokaktaki vatandaşlardan da büyük destek gelirken, kalabalığı gören birçok vatandaş da yürüyüş kortejine katıldı…
 
CHP’nin İktidar Yürüyüşüne Halk Desteği
Seçime bir gün kala CHP İskenderun ilçe teşkilatı iktidar yürüyüşü düzenledi. CHP Parti binası önünde toplanan CHP’li milletvekili adayları, belediye başkanları ve vatandaşlar yürüyüşü başlattı. Önce Şehit Pamir, daha sonra da Ulucami Caddesi’nde yürüyen partililer, “Başbakan Kemal!” diye slogan atarak yollarını devam ettiler.
Yürüyüşe CHP Hatay Milletvekili adayları Mevlüt Dudu, Ali Aslan, Yılmaz Şahutoğlu başta olmak üzere bir çok aday ve aday adayı ile birlikte CHP Hatay Eski Milletvekili Aziz Yazar, CHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek, Karağaaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu ve yüzlerce partili katıldı.
Yürüyüş esnasında binalardan ve sokaktaki vatandaşlardan da büyük destek gelirken, kalabalığı gören birçok vatandaş da yürüyüşe dahil oldular.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet