Skip Navigation Links

Başkan Culha'dan Öğretmenlere Sürpriz Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri okullarında ziyaret etti.

Başkan Culha'dan Öğretmenlere Sürpriz Ziyaret

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, öğretmenlere verilen değerin ve önemin tekrarlandığı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Gözcüler İlkokul ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek, bu anlamlı günü öğretmenlerle biraraya gelerek kutladı. 
 
Okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenci ve veliler tarafından sevinçle karşılanan Başkan Culha, bireylerin yetişmesinde, ülkenin kalkınmasında önemli görevler üstlenen tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Gözcüler İlkokul Müdürü Cahit Karpuz'a çiçek takdiminde bulunarak kutladı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha konuşmasında, "Çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları değerli öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini, en güzelini hak etmektedir. Bizler sizin açtığınız aydınlık yoldan yürüdük, çocuklarımız da bu yolda yürümeye devam edecekler. Bu günün yönetenleri olarak ne yaparsak yapalım, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler sizlersiniz. Eğitimci olarak da görev yapmış biri olarak başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anarken, sizin, ilçemizin ve ülkemizdeki tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum"  dedi.
 
Başkan Culha'nın da öğretmen kökenli olduğunun altını çizerek tüm öğretmenler adına çiçeği alan Okul Müdürü Cahit Karpuz, "Sadece bizim okulumuza değil, Arsuz'da bulunan tüm okullara maddi ve manevi katkılarda bulunan ve desteklerini hiç esirgemeyen eğitim gönüllüsü Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 
 

"İnsan Yetiştirmek Bir Sanattır"

 
Kutluma ve çiçek takdiminin akabinde Gözcüler Ortaokulu öğretmenlerini de ziyaret eden Başkan Culha, Ortaokul Müdürü Metin Can ve Öğretmen kadrosuyla öğretmenler odasında biraraya geldi.
Daha önceki ziyaretinde tahrip olan sınıf kapılarının değiştirilmesi ve yenilenmesini sağlayan Başkan Culha'ya Ortaokul Müdürü Metin Can'ın teşekkürlerini sunmasının ardından Başkan Culha, eğitimin ve eğitimcinin her koşulda yanlarında olduklarını ve olacaklarını belirtti. İnsan eğitmenin zor olduğunu vurgulayan Başkan Culha, insan yetiştirmenin bir sanat olduğunu söyledi.
 
Sınıfları gezerek minik öğrencilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Culha ziyaretin sonunda okul öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte anlamlı günü yad etmek adına hatıra fotoğrafı çekildi.     
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet