Skip Navigation Links

24 Kasım’da Öğretmen Şikayet Hattı’ndan Bakın Ne Çıktı ?

147’den Öğretmeni Duygulandıran Mesaj !

24 Kasım’da Öğretmen Şikayet Hattı’ndan Bakın Ne Çıktı ?

Eğitim   A+a-

 İskenderun Mithat Paşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşe Arpay, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hayatının en güzel günlerinden birini yaşadı. 
Öğretmen Şikayet Hattı olarak bilinen MEB 147 İletişim Merkezi pek nadir rastlanan bir teşekkür mesajı aldı.
İskenderun Mithat Paşa İlkokulu’nda Ayşe Arpay’ın öğrencisi iken babasının tayini nedeniyle Kocaeli Gölcük’e gitmek zorunda kalan Efe Batur Selvi için öğretmeninden ve arkadaşlarından ayrılmak çok zor gelmişti. 
Öğretmeni Ayşe Arpay’ı çok seven Efe Batur Selvi, annesi Müge Selvi aracılığıyla Öğretmen Şikayet Hattı olarak bilinen MEB 147 İletişim Merkezi’ne bir kutlama mesajı bırakarak, emeklerinden dolayı teşekkür etti ve öğretmenler gününü kutladı.
Öğretmen Şikayet Hattı olarak bilinen MEB 147 İletişim Merkezi’nden gelen teşekkür ve kutlama mesajı İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul tarafından Mithat Paşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşe Arpay’a tebliğ edildi.  Duygulu anlar yaşayan Öğretmen Ayşe Arpay, velisi Müge selvi’yi arayarak öğrencisi Efe Batur Selvi’ye teşekkür etti. 
MEB 147 hattına, “Öğrencime karşı olumlu tutum ve davranışından, eğitime gösterdiği özenden dolayı  teşekkür eder, öğretmenler gününü kutlarım” mesajını bırakan Efe Batur Selvi’nin velisi Müge Selvi, çok sevdikleri Sınıf Öğretmeni  Ayşe Arpay’a en güzel öğretmenler günü hediyesini vermiş oldular.  
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet