Skip Navigation Links

Payasspor’a Anlamlı Destek!

Payas Belediyesi personeli,Belediye Başkanı Bekir Altan öncülüğünde Payasspor’a maddi ve manevi destek olmak, farkındalık yaratmak için kampanya başla

Payasspor’a Anlamlı Destek!Web
TV

Payas   A+a-

 Payas Belediyesi personeli, Belediye Başkanı Bekir Altan öncülüğünde Payasspor’a maddi ve manevi destek olmak, farkındalık yaratmak için kampanya başlattı. 
Önümüzdeki günlerde olağanüstü seçimli kongreye gitme kararı alan Payasspor’a manevi desteği arttırmak, kentte spor kulübüne sahip çıkılması için farkındalık yaratmak adına önemli bir adım atan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, belediye çalışanlarıyla birlikte Türkiye İş Bankası Payas Şubesi’nde Payasspor hesabına bağış kampanyası başlattı. 

Bu Dayanışma Alkışlanır

Payasspor’un ekonomik durumunun iyi olduğunu belirten Başkan Altan, sembolik katkı kampanyasının kentte farkındalık yaratmak amacıyla yapıldığını belirterek, amatör ligde iken belediye olarak katkı verebildikleri Payasspor’un profesyonel lige çıktıktan sonra belediye katkısından yasaların izin vermemesi nedeniyle mahrum kaldığını söyledi. Amaçlarının kentte Payasspor’a yönelik farkındalık yaratmak olduğunu belirten Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payasspor’un ekonomik olarak güçlü bir kulüp olduğunun altını çizerek, “İstiyoruz ki, bu güzel atmosfer Payas’ta dalga dalga yayılsın. Payasımız, takımına manevi olarak destek çıkacağının ilk işareti budur” dedi ve bölge halkını Payasspor’a manevi destek vermeye davet etti. 
Payas Belediyesi kurum müdürleri, personeli ve çalışanlarının karınca kararınca sunduğu katkı, Payas halkınca büyük takdir gördü.
 
 
 
 
Payasspor’a Anlamlı Destek! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet