Skip Navigation Links

İskenderun'da Futsal Şampiyonasında Kupa Töreni Yapıldı

alan Futsal B2-B3 1. Ligi 2. Devre müsabakaları İskenderun Belediyesi Sakarya Mahallesi Kapalı Spor salonunda tamamlandı.

İskenderun'da Futsal Şampiyonasında Kupa Töreni Yapıldı

Gündem   A+a-

 
Türkiye Görme Engelliler Federasyonunun 2017 faaliyet programında yer alan Futsal B2-B3 1. Ligi 2. Devre müsabakaları İskenderun Belediyesi Sakarya Mahallesi Kapalı Spor salonunda tamamlandı. 8 takımın katıldığı ve İskenderun Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen turnuvanın sonunda Ankara Çankaya Belediyesi 42 puan ile şampiyon olurken, 28 puan ile Ankara Yenimahalle Belediyesi ikinci, Bursa Nilüfer Belediyesi ise 21 puan ile üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Federasyon Başkanı Hasan Sayıdan, İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman ile Spor Koordinatörü Levent Erköse verdi. Ödül töreni öncesinde İskenderun Belediye Spor Down Sendrom takımı ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti takımları gösteri karşılaşması yaptılar.

TRT ÇEKİM YAPTI

İskenderun Belediyesinin Sponsorluğunda gerçekleştirilen Turnuvada TRT ekibi röportajlar ve karşılaşmalardan çekim yaptı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet