Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ulucami Caddesi Tazyikli Su ile Yıkandı...

Seyfi Dingil,temizlik işleri müdürlüğünün cadde,sokak ve kaldırımları tazyikli su ile yıkamak için başlattığı çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Ulucami Caddesi Tazyikli Su ile Yıkandı...

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, temizlik işleri müdürlüğünün cadde, sokak ve kaldırımları tazyikli su ile yıkamak için başlattığı çalışmaların devam ettiğini belirtti.
İskenderun Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, HBB itfaiye ekipleri ve envitec personelleri ile birlikte ulucamii caddesini baştan aşağıya tazyikli su ile yıkadı.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE SÜRÜYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” temizlik faaliyetlerimiz aralıksız sürdürüyoruz. Ekipler gece ve gündüz demeden rutin temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik ekipleri, cadde ve sokakların yanı sıra parkların temizliğini de gerçekleştiriyor. Günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerin yanında, yine belirli aralıklarla yapılan cadde ve sokak yıkamaları ile temizleme işlemi gerçekleştiriliyor” dedi.

YIKAMA İŞLEMLERİ DEVAM EDECEK

Yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” yıkanacak cadde ilk olarak araçlarla ve temizlik personelimiz ile birlikte süpürülüyor. Vatandaşlara, toz ve kirden uzak bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Şehrimizin temiz görünmesi bakımından Temizlik İşleri Müdürlüğümüz yoğun bir çaba gösteriyor. Şehir genelinde ana arterler, cadde ve sokaklar sürekli tazyikli suyla yıkanarak pırıl pırıl hale getiriliyor” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar