Skip Navigation Links

'MHP İktidarında Payas İlçe Olacak Bekir Ağa.. '

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Coşkulu binlerce partili huzurunda yaptığı konuşmada Bekir Altan'a övgüler yağdırdı ve' Sakın Olaki Rehavete Kapılma Çalışm

Politika   A+a-

<a"" align="top" src="http://www.yukleresim.com/images/34950786518699063838.jpg" />

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Coşkulu binlerce partili huzurunda yaptığı konuşmada Bekir Altan’a övgüler yağdırdı ve” Sakın Olaki Rehavete Kapılma Çalışmaya Devam Et” Dedi Ve Son Sözü De Böyle Söyledi:
“MHP İktidarında Payas İlçe Olacak Bekir Ağa..
MHP Genel Başkanı Hatay’da MHP’li belediyeleri ziyaret kapsamında Dörtyol ve Kuzuculu Belediyelerinin ardından, hizmetleriyle üçüncü dönem halktan yetki alan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı ziyaret etti.
Dörtyol Belediyesi ziyaretinin aksine, Payas’ta coşkulu binlerce partili tarafından karşılanan MHP Lideri Bahçeli, gördüğü ilgiden bihayli memnun ve keyifliydi. Kürsüye çıktığında Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’dan “Bekir Ağa” diye bahseden Devlet Bahçeli, “Payas’a yaptığın hizmetlerle ilçe yapmaya hazırlanıyorsun. Üçüncü dönem seçildin diye sakın rehavete kapılma, halkın isteklerine ve beklentilerine uygun hizmet etmeğe devam et. Bekir Ağa, sen Payas’ı ilçe yapmak için çalışıyorsan, MHP İktidarında Payas ilçe yapılacak” dedi.


Allah Söyletti!!!
“Konuşmasını yapmak üzere kürsüye Payas İlçemiz Belediye Başkanı Bekir Altan’ı davet ediyoruz” anonsu sonrası bihayli keyiflenen Belediye Başkanı Bekir Altan, profesyonelce yaptığı konuşmasıyla Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi etkiledi. Yanlışlıkla yapılan Payas İlçesi Belediye Başkanı anonsu ile MHP Lideri Bahçeli’nin ilçe sözü ziyarete damgasını vururken, gündeme damgasını vuran “Bekir Ağa” ifadesi MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ziyaretini ölümsüzleştirdi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın Payas’ı ve hizmetlerini özetlediği konuşmasını aynen yayınlıyoruz: “İçinde bulunduğumuz şehir insanlık tarihi kadar eski bir şehirdir. Her şehrin olduğu gibi bu şehrinde yani Payas’ ımızın da bir çok hikayesi var. Size bunlardan 1999 da yaşanmaya başlayan bir hikayesini anlatacağım. O zaman siz Ankara’dan “bir şey değişecek, çok şey değişecek” diyerek tüm Türkiye‘ ye bir mesaj verdiniz. Bunun üzerine Payas’ ın bu güzel insanları da bu mesajla yönetimi sizin kadrolarınıza teslim etti. 2004 deki yerel seçimle ikinci dönemi, 2009’da da 3. dönemi emanet etti. Bizleri yaratan Allah’a şükürler olsun ki dün öğretmen olarak vatanımıza ve insanlığa hizmet ederken 12 yıldır belediye başkanı olarak ekibimle hizmet ediyorum. Çok şükür ki şehrimiz her geçen gün değişiyor ve gelişiyor.İmarı olmayan şehrin imarını yaptık. Bu sayede şehrin değerini arttırdık. Gece kondu halindeki fabrikaları organize sanayi haline getirdik. Payas yatırımcı için çok güvenli bir şehir oldu. Payas’ ımız yaklaşık 15bin kişinin çalıştığı fabrikalarda yıllık 10milyon ton çelik üretir hale geldi. Yaptığımız imar çalışmalarıyla onlarca büyük yatırımcıya kapılarımızı açmaya hazırlanıyoruz.

Bir firmamız İsrail devletinde kullanılan inşaat demirinin %70 ini Payas’ tan ihraç etmektedir. Payas’ ta üretilen demir-çelik, Mısır devletinin tamamında üretilen demir-çelik ten fazladır. Bu sayede binlerce gencimize iş imkanı sağlanmaktadır. Hiç yokken 20 tane çocuk oyun parkı yaptık. 500 kişilik tribünü olan FİFA standartlarında çim futbol sahası yaptırdık. Kapalı spor salonu ile Türkiye‘ de kapalı spor salonu olan tek belde konumundayız. Spor kulübümüzle futbol, basketbol, voleybol, tekvando, güreş, halter branşlarında 500 gencimiz spor yapıyor. Türkiye genelinde halter şampiyonları çıkarıyoruz, milli takımlara sporcu veriyoruz. Her sabah 200 hanımı araçlarımızla kapalı spor salonuna taşıyıp konusunda uzman çalıştırıcılarla spor yaptırıyoruz. Ambulans ve hasta taşıma araçlarımızla 12 yıldan bu yana 62bin hastamızı ücretsiz bir şekilde Adana, Osmaniye, Gaziantep, Ankara ve Hatay’ ın çeşitli hastanelerine naklettik. 1milyon m² parke yol yaptık. Şehrimizin yollarının %75 i parke ile kaplandı. Hiç kanalizasyon yoktu. Bu yılda kanalizasyonu inşa ettik sorun kalmadı. Artıma tesisimizle rekor kırdık. İlimizde bulunan 2 arıtma tesisinden birini Payas’ ta inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Teknoloji harikası olan arıtma tesisimiz diğer şehirler tarafından örnek alınıyor. 2. biyolojik arıtma tesisi inşaatımızı da yapıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla aşsıza aş, işsize iş oluyor halk ekmek fabrikasında ürettiğimiz ekmeklerle 2bin dul yetim ve fukaraya ücretsiz ekmek dağıtıyoruz. Okullarımızın ve camilerimizin her türlü ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz. Bilgisayardan kitaba boyadan çimentoya fayanstan halıya her ihtiyacını karşılıyoruz. Sahilimizi düzenledik. İnsanımızın rahat nefes alabilmesi, piknik yapması ve denizden yararlanabilmesi için çok çalıştık. Geçtiğimiz ay Türkiye’ nin en büyük peyzaj projesini gerçekleştirdik. Yürüme yoluna 125bin tane fidan diktik. Bu projede 40km uzunluğunda damlama sistemi kurduk. 12 Çocuk oyun grubu, 27 adet kondisyon aleti ve kent mobilyaları ile Türkiye’ nin en büyük peyzaj projesinin imza attık. Her türlü engel, baskı ve iftiralara rağmen hizmet üretmeye devam ediyoruz.
Önümüzdeki günlerde ;
100 bin m² lik alanda oluşturduğumuz yeni mezarlığın içerisine, yeni projemiz olan mezarlık camimizin temelini atacağız. 1570 yılında Sokollu Mehmet Paşa tarafından Mimar Sinan’ a yaptırılan külliyenin restorasyon ihalesini bitirip turizme açacağız. Yaşlılarımıza, büyüklerimize hizmet için huzur evimizin projesini tamamladık. En kısa sürede Cumhuriyet mahallesine temelini atacağız. Otogar, Kültür Merkezi ve Belediye hizmet binasının projeleri üzerinde de ünlü mimar Nejdet CİVAN beyefendi ile çalışıyoruz. Bu dönemi bu hizmetlerimizle taçlandırmak düşüncesindeyiz.
Sizden aldığımız emaneti gelişen dünya şartlarında her türlü engele, baskıya, iftiraya rağmen geliştirip güzelleştiriyoruz. İnsanımız arasında ayrım yapmadan “insanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibi ile hizmet yapıyoruz. Birileri açılım adına insanımızı bölerken biz birleştirdik. Siirt’li, Mardin’li, Hakkari’li, Diyarbakır’lı, Yozgat’lı, Kahramanmaraş’lı, Karabük’lü, Gaziantep’li Türkiye’nin 81 vilayetinden gelen insanımızla hizmet yaptık. Alevi vatandaşımızı, Sünni vatandaşımızı, sağcı solcu her düşüncedeki insanımızı, lazı, çerkezi, kürdü ve her inançtan insanımızı hatta inanmayanı bile bağrımıza bastık. Yaratandan dolayı yaradılanı hoş gördük. İnsanlarımızın gönüllerine yatırım yaptık. Şehrimiz huzur dolu yaşanılabilir bir şehir haline geldi. Allah’ın izin verdiği müddetçe hizmet etmeye devam edeceğiz.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet