Skip Navigation Links

Belen Kaymakamlığının Erasmus+ Projesi Başladı

Culture Brings Us Together adlı proje İtalya, Romanya ve Türkiye’den toplam 24 kişinin katılımıyla başladı.

Belen Kaymakamlığının Erasmus+ Projesi Başladı

Belen   A+a-

 Belen Kaymakamlığı Erasmus+ Gençlik Değişimleri projesi kapsamında AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen “Culture Brings Us Together” adlı proje 13-22 Kasım 2017 tarihleri arasında İtalya, Romanya ve Türkiye’den toplam 24 kişinin katılımıyla başladı. 
Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM; Projenin konusunun ülkelerin bölgesel ve ulusal anlamda geleneklerini ve göreneklerini yansıtan dans, müzik ve tiyatro olduğunu ve katılımcıların interaktif bir şekilde birbirlerine öğretmeye çalışacaklarını belirtti. Proje süresince eğitimlerin yanı sıra gençlik merkezi ve okul ziyaretlerinin Erasmus+ projelerinin tanıtımını açısından faydalı olacağını söyledi. Ayrıca kültürel faaliyetler kapsamında Medeniyetlerin beşiği Antakya’da bulunan Habib-i Neccar Camii, Saint Pierre Kilisesi ve Hatay Arkeoloji Müzesi’ni ziyaret edeceklerini belirtti. 
Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN; Bu proje sayesinde Romanya ve İtalya’dan gelen katılımcıların ülkemizin ve bölgemizin sevgi, barış, hoşgörü ve dostluk içinde yaşıyor olduklarını gözleme fırsatı bulacaklarını ifade etti.  Hatay’ın ve Belen’in tarihi ve turistik anlamda çok değerli bir bölge olduğunu ve bu bağlamda projenin bölgeye katkı sağlayacağına inandığını aktardı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet