Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Küçük Bilginler Kreş ve Bakımevi Payas’ta Açıldı!

Özel Küçük Bilginler Kreş ve Gündüz Bakımevi, davetliler huzurunda gerçekleştirilen törenle Payas’ta hizmete açıldı.

Küçük Bilginler Kreş ve Bakımevi Payas’ta Açıldı!

Payas   A+a-

 Bir dönüm bahçe içerisinde pek çok meyve ağacının olduğu çocukların ekim-dikim yapabilecekleri ve hayvanat bahçesinin de bulunduğu kreş ve gündüz bakımevi bu özellikleriyle Hatay’da ilk ve tek olma iddiasını taşıyor.
Türkiye’de sayılı kreş ve gündüz bakımevlerinden biri olan Özel Küçük Bilginler Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışına Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Hatay Cumhuriyet Savcısı İbrahim Alptekin, Hatay İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki, İlçe daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Özel Küçük Bilginler Kreş ve Gündüz Bakımevi, Payas Fatih Mahallesi Fatih Cad. Altan Sokak No:1 adresinde Sosyolog- Eğitimci Nurcan Özcan idaresinde hizmete açıldı. 0- 6 yaş grubu çocuklara özel bir proje kapsamında hizmet verecek olan Özel Küçük Bilginler Kreş ve Gündüz Bakımevini açılışın ardından davetlilere gezdiren işletmeci Nurcan Özcan, bu kurumda aile danışmanı koordinatörlüğünde ve deneyimli uzman kadrolarıyla okul öncesi dönemdeki çocukların yeteneklerini, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerinin sağlanacağını belirtti.
Bu sürece ailelerin de dahil edilerek çocuklarını tanıma fırsatı bulabilecekleri bir uygulama da olduğunu da söyleyen Nurcan Özcan; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi tüketen olmaktan çıkarıp, üreten ve ürettiğini tüketen, girişimci, özgüveni yüksek ve kendini ifade edebilen sosyal gelişimini tamamlamış çocuklar olarak yetiştirmek istiyoruz. Tamamen organik beslenme ile bedensel ve zihinsel gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasına destek olmayı amaçlıyoruz. 7’sinde neyse 70’inde odur sözünü çok önemsiyorum. Çocuklarımızın tüm yaşamlarını etkileyecek, kişiliklerinin geliştiği ve karakterlerinin yerleştiği dönemde ailelerin ve okul öncesi kurumların bu döneme çok önem vermesi gerekmektedir” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar