Skip Navigation Links

İskenderun’da Futsal Şampiyonası Heyecanı

İskenderun Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan turnuvaya katılan takımlar bir birleriyle kıyasıya mücadele ediyor..

İskenderun’da Futsal Şampiyonası Heyecanı

Spor   A+a-

 Türkiye Görme Engelliler Federasyonunun 2017 faaliyet programında yer alan Futsal B2-B3 1. Ligi 2. Devre müsabakaları İskenderun Belediyesi Sakarya Mahallesi Kapalı Spor salonunda start aldı. 8 takımın katıldığı ve İskenderun Belediyesi katkılarıyla gerçekleşen Turnuvanın açılışını Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptı.
Turnuvada, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Meclis üyeleri, Yükseliş Koleji Kurucusu, iş adamı Nuri Üysen, İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Ferit Günal, İskenderun Belediye Spor Kulübü Başkanı Levent Duman, İskenderun Belediyesi Spor Koordinatörü Levent Erköse turnuvaya katılan kulüplerin yöneticisi ve sporcularına çeşitli plaketler taktim ettiler.
KAYMAKAM RECEP SOYTÜRK BAŞARILAR DİLEDİ
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, turnuvanın İskenderun'da yapılasında öncülük eden Federasyon Başkanı Hasan Sayıdan'a, destek veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederken, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL "DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden bu yana beri Türk sporuna başarılı nesiler yetiştirmek için Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik Belediye bünyemizdeki spor kulübümüz bünyesinde 3000'e yakın sporcumuz bulunmaktadır. Başbakanımızın talimatlarıyla sportif etkinliklerimizi daha da arttıracağız. Belediye olarak desteklerimizi devam ettireceğiz" dedi.
MİLLİ TAKIM KAMPI İSKENDERUN'DA YAPILACAK
Federasyon Başkanı Hasan Sayıdan yaptığı konuşmada, Turnuvanın İskenderun'da yapılmasından dolayı büyük mutlulu duymaktayız. Belediye Başkanımızdan söz aldık. Milli takımımızın kampının İskenderun'da yapacağız. Başkanımız Seyfi Dingil bize sporsor olacak. Turnuvanın İskenderun'da düzenlenmesinde Bizlere destek veren İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk'e, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi. 
Turnuvaya, Çankaya Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Yenimalalle Belediyesi, Trabzon Spor, Malatya Yeşilyurt, İstanbul Turged, Mersin ile Timsahlar takımı katılıyor.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet