Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başbakan Binali Yıldırım Balkan Şampiyonu Ayşe Demirsavcı’yı Kutladı

Öz Şampiyonlar Spor Kulübü lisanslı sporcusu Ayşe Demirsavcı'ya yurdun her kesiminden tebrik yağmaya devam ediyor.

Başbakan Binali Yıldırım Balkan Şampiyonu Ayşe Demirsavcı’yı Kutladı

Spor   A+a-

 İskenderun Belediyesi Öz Şampiyonlar Spor Kulübü lisanslı sporcusu ve Türk Milli takımımızın formasıyla yarışan genç kız sporcumuza yurdun her kesiminden tebrik yağmaya devam ediyor. 
 

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, BALKAN ŞAMPİYONU AYŞE DEMİRSAVCI'YI KUTLADI 

 

Edirne'de yapılan ve aralarında Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan'ın da katıldığı 19. Balkan şampiyonasında Türk Milli takımımızın Ay Yıldızlı formasıyla Balkan Şampiyonu olan İskenderun Belediyesi Öz Şampiyonlar Taekvondo Spor kulübü lisanslı sporcusu olan Ayşe Demirsavcı'ya ülkemizin her kesiminden tebrik yağmaya devam ediyor.
Balkan Şampiyonu olan Türk Milli takımımızın başarılı sporcusu Ayşe Demirsavcı'yı Başbakan Binali Yıldırım, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar tarafından tebrik edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İskenderun Belediyesi ÖZ Şampiyonlar Spor Kulübü Sporcusu Balkan Şampiyonu Ayşe Demirsavcı'yı tebrik edip başarılarının devamını diledi.
BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'DAN SEYFİ DİNGİL'E TEŞEKKÜR
Başbakan Binali Yıldırım, İskenderun Belediyesi bünyesindeki spor kulübünde 600'e yakın sporcuyu barındıran ve Türk sporuna hizmet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e de teşekkür ederek, aynı zamanda da sportif faaliyetlerinin arttırmasını istedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar