Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çam Ormanında Köy Kahvaltısı ve Izgara Çeşitleri

Çam Ormanında Köy Kahvaltısı ve Izgara Çeşitleri Aile Sıcaklığı, Samimi ve Lezzetli ..

Çam Ormanında Köy Kahvaltısı ve Izgara Çeşitleri

Yaşam   A+a-

İskenderun şehir merkezinin trafik keşmekeşi ve iş hayatının yoğunluğunun yarattığı bunalımlar, sabah kahvaltıları ve öğle yemeği aralarında nefes almalık lezzetlerle buluşmaya vesile oluyor.
 
İskenderun’dan en yakın nefes alma mekanlarının bulunduğu Belen ilçesi Sarımazı ve İssume Mahalleleri’nin çevresinde Citroen Bayii yanında hizmet veren Akdeniz Restoran, hafta içi serpme, hafta sonu ise açık büfe köy kahvaltısı, hizmetiyle çam ağaçlarının yaydığı mis kokular, bol oksijen ortamında güne enerjik ve nefis başlama imkanı sunuyor.
 
Köy kahvaltısı yanında veya ayrı bir şekilde ciğer kahvaltısı yapmak isteyenlerin uğrak yeri olan Akdeniz Restoran, İssume ve Sarımazı mevkiinde çam kokuları arasında, bol oksijenli ve İskenderun Körfezi manzarasında büyük ilgi görüyor.
 
Izgara çeşitleri,kebap çeşitleri , tava çeşitleri, mezeleri, doyumsuz lezzetleriyle büyük ilgi gören Akdeniz Restoran’ın Sahibi Yakup Özdemir, eşi Elif Özdemir ve mutfakta çalışan deneyimli ustalarıyla müşterilerine en iyi hizmeti veriyor.
Sıcak aile ortamı, çam ormanının dibinde bol oksijenli bir ortamda kahvaltı, öğle yemeği veya akşam yemeğinde aileniz veya dostlarınızla doyumsuz lezzetlerle buluşabileceğiniz enfes bir mekan olarak karşımıza çıkan Akdeniz Restoran, İskenderun’dan çıkarken İssume’ye yetişmeden sol kolunuz üzerinde, Belen istikametinden gelirken ise İssume’yi geçince Citroen bayiinin hemen yanında sağ kolunuz üzerinde sizleri bekliyor olacak..
Rezervasyon Telefonları : 0 539 645 34 55 – 0 532 387 46 50 - 0 326 456 16 16
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar