Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Karaağaç Spor’da Şampiyonluk Hesabı Yapıyor!

Başkan İnan, Arsuz, Karaağaç ve İskenderunlu Spor Severleri Maça Davet Etti.

Arsuz Karaağaç Spor’da Şampiyonluk Hesabı Yapıyor!

Spor   A+a-

 "ŞAMPİYONLUK İÇERİSİNDE ARSUZ KARAAĞAÇ SPOR'DA VAR"..
Arsuz Karaağaç Spor’da Şampiyonluk Hesabı Yapıyor!
Talasgücü Belediyespor galibiyetinin ardından gözler Nevşirspor Gençlik ile yapacakları karşılaşmaya odaklanan Arsuz Karaağaç Spor futbolcu ve teknik heyete, Kulüp Yönetiminden baklava ikramı yapıldı. Kayseri galibiyetinden dolayı futbolcuları bir kez daha kutlayan Kulüp Başkanı Nevzat İnan, “Rakiplerimiz şunu unutmasın ki ligde şampiyonluk hedefi içerisinde Arsuz Karaağaç Spor’da var” dedi.
Önümüzdeki Pazar günü grubumuzun lideri Nevşehirspor Gençlik’i evimizde konuk edeceğiz. Bu maçta da her zaman olduğu gibi en büyük destekçilerimiz olan taraftarlarımızı stattaki yerlerini alıp takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Arsuz, Karaağaç ve İskenderunlu spor severleri de bu önemli karşılaşmamızı izlemeye davet ediyorum. Bizim için bu sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. Grubumuzun da en güçlü ekiplerinden biri ile oynayacağız. Bu nedenle özellikle de bu hafta sonu tüm halkımızı maça bekliyoruz. 
Güçlü rakibimize ve ligdeki tüm takımlarımıza elbette ki saygı duyuyoruz. Ama lideri bu hafta sonu puansız eve göndermek ilk hedeflerimiz arasındadır. Geçen hafta Kayseri deplasmanında aldığımız galibiyetin tesadüf olmadığını Pazar günü burada herkese göstermek istiyoruz. Takımımıza güveniyor ve inanıyoruz. Pazar günü de güçlü rakibimiz karşısında galip gelip, herkesin hesaplarını şaşırtacağız. Yapmış oldukları hesapları bir kez daha gözden geçirmelerini sağlayacağız. Rakiplerimiz şunu unutmasın ki ligde şampiyonluk hedefi içerisinde Arsuz Karaağaç Spor’da var” diyerek, iddialı konuştu.
TEKNİK DİREKTÖR HALİS ÖZİPEK'TEN TOPLANTI
Arsuz Karaağaç Spor Teknik Direktörü Halis Özipek, Kayseri deplasmanında alınan galibiyetin ardından yapılan antrenman öncesinde futbolcularla yaptığı toplantıda, hafta sonunda oynanacak olan Nevşehir Spor maçının önemini anlattı.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş