Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

OFF ROAD’ ın Kalbi Dörtyol'da Attı !

Yarışmayı 10 Bin Yarışsever izledi

OFF ROAD’ ın Kalbi Dörtyol'da Attı !

Spor   A+a-

Dörtyol Belediyesi tarafından düzenlenen İlk Kurşun 2. Off Road Şenlikleri Yeşil Mahalle hurmalık mevkiinde binlerce vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.
 
Dörtyol Belediyesi Off Road kulübü birlikte düzenlenen İlk Kurşun 2’inci Off Road Şenlikleri tamamlandı. Muhteşem görüntülere sahne olan şenliğe Türkiye’nin dört bir tarafından off road tutkunları katılırken yarışmayı 10 bin kişi dolayında yarış sever izledi. 20 farklı şehrinden özel tasarlanmış 100 civarında arazi aracı katıldı.
 
Dörtyol Belediyesi Yeşil Mahalle Hurmalıkta bulunan off road pistinde düzenlenen yarışta 60 arazi aracı 4 kategori ve 2 klasmanda yarıştı. Zorlu bir parkuru tamamlamak üzere kıyasıya mücadele eden yarışmacılar Dörtyol Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyona tam not alırken misafirperverliği nedeniyle Başkan Toksoy’a ilgi ve sevgi oldukça fazlaydı.
Yarışmaya katılan yarışmacılar ve Off-Road konusunda uzman kişiler, pistin ve organizasyonun çok mükemmel olduğunu dile getirerek, Dörtyol Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
 
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan yarışlarda off road şenliklerin açılışını Başkan Toksoy’un bindiği araçla başlayarak yarışmalara geçildi.
 
Off Road şenliklerinde bir ilke imza atılarak aynı anda farklı klasmanlarda ki araçlara çıkış verildi. Kıyasıya gerçekleşen yarışma adrenalini yüksek gösterileri ile yarış severleri büyüledi.
 
Etkinlik sonunda dereceye giren pilotlara düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Toksoy, Dörtyol Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Off Road şenliklerinin bu yıl 2’incisini düzenledik. Muazzam kalabalık ve renkli görüntüler eşliğinde adrenalini yüksek bir etkinlik oldu. Katılım gösteren değerli kulüplere ve pilotlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma ve Dörtyol Belediyesi İlk Kurşun Off Road Kulüp Başkanı Bülent Vural’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yeren Başkan Toksoy, gelecek sene yine yeniden burada olacağız ifadesine yer verdi.
 
Dörtyol Belediyesi İlk Kurşun 2’inci Off Road Şenliklerinde dereceye girenler S1 kategorisinde Kilis Off Road Kulübü’nden Atilla Yılmaz birinci, Niğde Off Road Kulübü’nden Yakup Ilgın ikinci ve Adana Off Road Kulübü’nden Ergün Sarıaslan üçüncü geldi. S2 kategorisinde Seydişehir Off Road Kulübü’nden Ali Karabaş birinci, Beyşehir Off Road Kulübü’nden Haceli Şam ikinci ve Adana Off Road Kulübü’nden Muhammet Daş üçüncü geldi. S3 kategorisinde Beyşehir Off Road Kulübü’nden Abdullah Şam birinci, Osmaniye Off Road Kulübü’nden Oktay Karabıyık ikinci ve Kilis Hür Off Road Kulübü’nden Remzi Yırtıcı üçüncü geldi. S4 kategorisinde ise Konya Off Road Kulübü’nden Ömer Kondu birinci, Adana Off Road Kulübü’nden Yaşar Yalakoğlu ikinci ve Osmaniye Off Road Kulübü’nden Çağdaş Bağdatlı üçüncü oldular.
 
Ödüllerini Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Belediye meclis üyesi Güven Eker Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan ve Yeşil mahalle muhtarı Bünyamin Çetin’in elinden aldılar. Toplu fotoğrafın ardından etkinlik sona erdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş