Skip Navigation Links

İskenderunlu Amatör Balıkçılar Birincilik İçin Yarıştılar

8. Geleneksel İskenderun Sportif Olta Balıkçılığı Yarışması düzenlendi.

İskenderunlu Amatör Balıkçılar Birincilik İçin YarıştılarWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi tarafından 8. Geleneksel İskenderun Sportif Olta Balıkçılığı Yarışması düzenlendi. 
Toplam 150 yarışmacının katıldığı olta balıkçılığı yarışmasına katılanlar dereceye girmek için yoğun çaba sarf ettiler. Tutulacak balıkların cinsine, büyüklüğüne ve türüne göre farklı kategorilerde ödüllerin verileceği yarışmaya Adana’dan grup olarak katıldıklarını belirten Yusuf Serin, balık tutmayı çok sevdiğini, bu nedenle de bu yarışmaya katıldığını belirtti. 
Geçen yıl yapılan yarışmada eşinin birinci olduğunu söyleyen Filiz Sucu ise bu yıl da kendisinin birinci olacağını ifade etti. Uzun yıllardır olta balıkçılığı yaptığını ifade eden yarışmacı Hakan Korkmaz da, yarışmada iddialı olmadığını ama yine de kazanmak istediğini söyledi.
Havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar da yarışmanın yapıldığı İskenderun sahiline akın ederek, güneşli havanın keyfini çıkardılar.
İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, 8’incisini düzenledikleri Geleneksel İskenderun Sportif Olta Balıkçılığı Yarışması'nın amacının sportif balıkçılığı özendirmek ve geliştirmek olduğunu söyledi. Yarışmanın sonunda çeşitli kategorilerde dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.
 
 
İskenderunlu Amatör Balıkçılar Birincilik İçin Yarıştılar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet