Skip Navigation Links

CHP'li Adaylar Payas Esnafını Gezdiler

CHP Hatay milletvekili adayları Mevlüt Dudu, Ali Oğuz ve Ali Aslan, Payas Beldesinde esnafları gezerek sorunları dinlediler.

Politika   A+a-

PAYAS ESNAFINI GEZDİLER

CHP Hatay milletvekili adayları Mevlüt Dudu, Ali Oğuz ve Ali Aslan, Payas Beldesinde esnafları gezerek sorunları dinlediler.

CHP Hatay milletvekili adayları Mevlüt Dudu, Ali Oğuz ve Ali Aslan, Payas Beldesinde esnafları gezerek sorunları dinlediler. Payas esnafını tek tek gezen ve sorunlarını dinleyen milletvekili adayları ve partililer, 12 Haziranda yapılacak olan seçimlerde CHP’yi iktidara taşımak için el birliği ile hareket edeceklerini vurguladılar. Payas esnafından da yoğun ilgi gören milletvekili adayları, esnafın sıkıntılarını meclise taşımak için var güçleri ile çalışacağız diyerek, esnaflara sahip çıktılar. CHP Hatay milletvekili adayı Mevlüt Dudu, yaptığı açıklamasında, esnafın siftah edemez ve bitme noktasına geldiğini belirterek, “Halkımızın ve esnafımızın sorunların çok iyi biliyoruz. İnsanlarımız işsizlikten, satışların durgunluğundan, piyasaların hareketsizliğinden yakınıyor.

Tüm bunların sebebi ise ülkede yatırımların yeterince olmamasıdır” dedi. CHP Hatay milletvekili adayı Ali Oğuz ise, CHP’yi iktidara taşımak için el birliği ile hareket ederek seçim süresince çalışmalara devam edeceklerini söyledi.CHP Hatay milletvekili adayı Ali Aslan ise, Türkiye genelinde olduğu gibi Payas’ta da işsizliğin önemli bir sorun olduğunu belirterek, CHP iktidarında işsizliğe çare bulacaklarını ve üreten bir Türkiye için el birliği ile çalışacaklarını vurguladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet