Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'a 5 Yıldızlı Tesis: VİPark

Nazım Culha, Hatay'ın ve Arsuz'un en büyük spor ve dinlenmesi tesisi VIPark Spor & Spa Center'ın açılış töreni kurdelesini kesti.

Arsuz'a 5 Yıldızlı Tesis: VİParkWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay'ın ve Arsuz'un en büyük spor ve dinlenmesi tesisi  VIPark Spor & Spa Center'ın açılış töreni kurdelesini kesti. 
Arsuz'un Karaağaç Mahallesi'nde bölgenin en büyük spor ve dinlenme tesisi özelliği taşıyan ve bünyesinde bir çok spor branşını barındıran VIPark Spor&Spa Center'ın açılışı gerçekleştirildi.  
Çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşen görkemli açılışa Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kamu Kurum ve Kuruluşların İlçe Müdürlüleri, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
"Deneyimli Kadro, Güven Üzerine Kurulu Komplike Bir Tesis..."
Spor alanında deneyimli ve başarılı bir geçmişe sahip olan işadamları Bestami Alıcı, Ali Kayıkçı, Hakan Arslan ve Rıdvan Binbaşı'nın ortaklığıyla bölgeye kazandırılan tesisin açılış konuşmasını işletme ortağı Bestami Alıcı yaptı.
Aramızdan ayrılışının 79. Yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anarak sözlerine başlayan VİPark Ortağı Bestami Alıcı, profesyonel spor geçmişlerinden esinlenerek işinde ehil bir kadroyla bir çok branş ve aktiviteyi tek bir çatı altında toplayarak hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Bedensel ve fiziksel eğitimin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Bestami Alıcı, spor ile sanatın insanı bir çok kötülükten kurtaracağının altını çizerek ayrıca tesisin ilçede istihdama da ciddi katkılar bulunacağını ekledi.

"Canı Gönülden Kutluyorum" 

Hızlı adımlarla modern bir kent olma yolunda ilerleyen Arsuz'un bu tür güzide tesisleri bir bir halka kazandırmaya başlamasından duyduğu mutluluğu ve onuru dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bölgedeki siyasiler, bürokratlar ve işadamlarıyla beraber bölgenin kalkınmasında büyük bir rol oynadıklarını söyledi. 
Arsuz ve çevre ilçelere hizmet verecek olan VIPark Spor&Spa Merkezi'nin büyük ölçekte ve standartlara uygunluğunun önem taşıdığını vurgulayan Başkan Nazım Culha, daha önemli olanın ise işletme ortaklarının bu alanda profesyonel olmalarının sevindirici olduğunu söyledi. Tesisin Arsuz'a sportif anlamda yapacağı kazanımlar kadar istihdama da yapacağı katkıları hatırlatan Başkan Nazım Culha, İşletme ortaklarını canı gönülden kutlayarak, bol kazançlar diledi. 
 

"Biz İstiyoruz Ki Her Gün Böyle Güzel Tesisler Açalım..."

Daha önceden futbol müsabakası nedeniyle VIPark Spor&Spa Center'ı incelediğini belirten Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, tesisin alanında en iyi hizmeti vereceğine inandığını ifade etti. Musa Sarı, "Bölgemizde eksiliğini hissettiğimiz hizmet sektörünün en önemli kısımlarından biri olan spor ve yaşam merkezi alanında bu tesis ilçemize ve bölgemiz en iyi şekilde hizmet verecektir. Bugün burada benimde yakinen tanıdığım işletme ortağı arkadaşlarımız bu tesise sadece para koyarak değil gönüllerini de koyarak işletecek girişimcilerimizdir. Bu da bu tesise ayrı bir değer ekleyecektir. En kaliteli hizmeti vermeyi sağlayacaktır. 
Biz yerel yöneticiler olarak ayrıca  istiyoruz ki ilçemizde ve bölgemizde her gün böyle güzel iş yerlerine hizmete açalım. Biliyoruz ki her açılan yeni iş yer hem ekonomimize bir girdi sağlamakta hem de istihdamımıza olumlu katkı sunmaktadır. Bunun için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. 
Konuşmaların ardından Uzak Doğulu Dansçıların renkli görüntülere sahne olan yerel dans gösterisi davetlilerden tarafından  yoğun ilgi gördü. Açılış töreni etkinlikleri akabinde Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve protokol üyeleri tesisin açılış kurdelesini keserek davetliler ile birlikte tesisi gezerek inceledi.
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz'a 5 Yıldızlı Tesis: VİPark videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş