Skip Navigation Links

CHP Erzin'de Ayağa Kalktı

CHP'nin Haziran 2011 seçimlerine yönelik yaptığı etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen Erzin seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü.

Politika   A+a-

 
 
 
CHP’nin Haziran 2011 seçimlerine yönelik yaptığı etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen Erzin seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü. Büro açılışına katılan kalabalığı görenler “Erzin yıllardır bir CHP etkinliğine böyle kalabalık katılıyor. Bu CHP’nin Erzin’de yenide şahlanışının, yeniden birinci parti oluşunun göstergesidir” yorumunu yaptılar.
CHP Adayları Mevlüt Dudu, Nihat Matkap, Ali Oğuz, Suzan Alhasoğlu, Ali Aslan ve Yılmaz Şahutoğlu’nun katıldığı açılışa ayrıca İl Başkanı, ilçe başkanları ve çok sayıda örgüt yöneticisi de hazır bulundu.
Adayların birer konuşma yaptığı açılışta Mevlüt Dudu en çok ilgiyi gören aday oldu. Mevlüt Dudu yaptığı konuşmada CHP’nin projelerinden bahsederek, “Erzin artık sahipsiz değildir. Ben ve arkadaşlarım bu güzel ilçemizin birer neferiyiz. Her kim ki buraya termik santral kurmak ister bizleri karşısında bulur. Her kim ki buraya olumsuz bir şey yapmak ister, önce bizi geçmesi gerekir. Buradan AKP’ye sesleniyorum. Yeter artık. Erzin burada, Erzinliler burada, biz buradayız. Sizin saltanatınız 12 Haziran’da son bulacak. Haramilerin saltanatı yıkılacak, yerine gerçek halkın iktidarı kurulacak” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet