Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ Belediyesi ile TMMOB Arasında Protokol İmzalandı

Samandağ Belediyesi ile, TMMOB Mimarlar Odası Hatay Şubesi arasında Ortak Mesleki ve Teknik İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Samandağ Belediyesi ile TMMOB Arasında Protokol İmzalandı

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediyesi ile, TMMOB Mimarlar Odası Hatay Şubesi arasında “Sağlıklı Kentleşme, Nitelikli Yapılaşma, Kültürel, Tarihi ve Doğal Çevre Değerlerinin Korunarak Geliştirilmesi İçin Ortak Mesleki ve Teknik İşbirliği Protokolü” imzalandı. Protokolde TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği, TMMOB Elektrik Mühendisleri Hatay İş Temsilciliği, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği, TMMOB Şehir Plancıları Odası Hatay İl Temsilciliği’nin imaları da yer aldı.
Sağlıklı kentleşme ve nitelikli bir yapılaşma faaliyeti için gerekli olan Mimarlık ve Mühendislik hizmetlerinin; ilgili mevzuatlara, bilimsel esaslara ve mesleki kurallara uygun olarak yerine getirilebilmesi yönünde, Belediye ile ilgili Meslek Odaları arasında teknik işbirliği sağlamak ve tarafların bu yöndeki ortak sorumluluklarını tarih, kültür, doğa ve çevre değerlerinin korunarak geliştirilebilmesi ve sahip çıkılarak karşılıklı dayanışma içerisinde yerine getirilmesi amacı ile imzalanan protokolü Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı imzaladı. 
Kamacı; “ bu protokolün ilçemizin dokusuna, kültürel zenginliğine ,doğa güzellikleri ve tarihi değerlerine yararlı olacağını düşünüyorum. İlçemize ve TMMOB odaları adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. “ifadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar