Skip Navigation Links

DASİFED : ' Atatürk'ün Işığındayız'

DASİFED Başkanı KILIÇLAR, Ata’mızı aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında saygıyla ve özlemle anıyoruz...

DASİFED : ' Atatürk'ün Işığındayız'

Gündem   A+a-

 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan DASİFED Başkanı KILIÇLAR, Ata’mızı aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında saygıyla ve özlemle anarken, O’nun yolumuzu aydınlatan ışığında olduklarını vurguladı. 
 Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet KILIÇLAR mesajında şunları ifade etti: “Türk ordularının ebedi Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve dünyanın hayran duyduğu eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, maddi varlığının aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz.  
 
 Ancak 10 Kasım yas günü değil, mücadele günüdür. 10 Kasım, Ata’mızı daha iyi anlayabilmek ve O’nun fikirlerini yaşatabilmektir. Ata’mızın bizzat kendisinin; "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." sözleri bunun işaretidir.
 
 Ata’mızı anlama konusunda bize düşen ilk görev; laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatma ve daha da yükseltmektir. Bunun ön koşulu olarak Cumhuriyetimize sahip çıkarak, ekonomisi büyüyen ve uluslararası alanda ağırlığını artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeyi sürdürürüz. Atatürk’ün insanlığa ışık ve milletimize hayat kaynağı olan düşünceleri yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.
 
 Bu duygu ve inançla, tarihin akışını değiştiren Anafartalar Kahramanı, mazlum milletlerin bağımsızlık mücadelesine örnek olan Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla, özlemle ve rahmetle anıyoruz.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet