Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye Briç Şampiyonları İTSO'yu Ziyaret Etti

İskenderun Briç Spor Kulübü, Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet Kupasında Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Briç Şampiyonları İTSO'yu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
İskenderun’u Ulusal ve Uluslararası alanda başarı ile temsil ederek bir çok sporcu yetiştiren İskenderun Briç Spor Kulübü, Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet Kupasında Türkiye şampiyonu oldu.
 
 
Mustafa Arslan ve Şehmuz Ercan, Türkiye Briç Federasyonu  (TBF)’nin en prestijli iki ikili turnuvalarından biri olan Cumhuriyet Kupasını kazanarak büyük başarıya imza attılar. Yarışma 28-29 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapıldı. Yarışma öncesi  TBF yönetimi ve Briçseverler Anıtkabire çıkarak Atatürk’ün Mozalesine çelenk sundular. Kıyasıya çekişmelere sahne olan müsabakalarda Mustaf Arslan ve Şehmuz Ercan  yüzde 62.60’lık derece ile birinci olarak, İskenderun’a kupa ile döndüler.
 
İskenderun Briç Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Briç Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mahir Taner ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular. İskenderun Briç Spor Kulübünün başarısında her zaman büyük destek veren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür eden Türkiye Briç Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mahir Taner, ziyarette yaptığı konuşmasında; “Briç oyunu sosyal yönden insanların birbirleri ile daha iyi kaynaşmalarına vesile olmaktadır. Kentimizde üyelerimiz ile birlikte İskenderun’da Briç sporunu halkımıza sevdirmeyi hedefliyoruz. Bu sporun bir beyin sporu olduğunu artık halkımız da benimsiyor. Türkiye’de kurulan İlk Briç Kulüplerinden biriyiz, Başarımız da katkısı olan ve her zaman desteklerini bizden esirgemeyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi. İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcısı  Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu ve Gassan Kuran da, Türkiye şampiyonu olan İskenderun Briç Spor Kulübü sporcuları,  Mustafa Arslan, Şehmuz Ercan ve Türkiye Briç Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mahir Taner’i başarılarından dolayı tebrik ettiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar