Skip Navigation Links

Cadde ve Sokakların Temizliği Titizlikle Sürüyor

İskenderun Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü kent genelinde daha temiz bir İskenderun çalışıyor.

Cadde ve Sokakların Temizliği Titizlikle Sürüyor

İskenderun   A+a-

 Ekipler ilçe sakinlerine sağlıklı bir şehirde yaşama imkânı sağlamak için, kentin farklı noktalarında haftanın her günü çalışıyor.
İskenderun’un temizliği için büyük özen gösteren ekipler, kent genelinde cadde, sokak ve açık alanlar, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pazar dâhil olmak üzere her gün titizlikle temizleniyor. 
Yapılan temizlik çalışmaları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ekiplerimiz rutin temizlik işlerinin yanında çevreye başıboş bırakılan atıkların temizliğine de dikkat ediyor. Yol temizleme aracı ile insanlarımıza yaşanılabilir ve sağlıklı bir şehir oluşturmak adına, İskenderun’u köşe bucak temizliyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, boş arsalarda her gün temizlik çalışması çaparak, kötü görüntünün ve hemşehrilerimizin sağlığını tehdit edebilecek atıkların önüne geçiyor” dedi. 
Çevreye büyük önem verdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil “İskenderun Belediyesi’nin çevre yönetim anlayışı sadece çevreyi korumakla sınırlı değil. En az bu kadar önemsediğimiz bir diğer konu, İskenderun’a yeni doğal güzellikler kazandırmak, çehresini güzelleştirerek ve doğa ile insan arasındaki uyumlu birlikteliği sağlamak” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet