Skip Navigation Links

“Etnografya’dan Anıtkabir’e” Fotoğrafları Yalova’da Sergilenecek

Gazeteci-Yazar Nevzat Kurt’tan Atatürk Fotoğrafları Sergilerine devam ediyor…

“Etnografya’dan Anıtkabir’e” Fotoğrafları Yalova’da Sergilenecek

Gündem   A+a-

 
İskenderunlu gazeteci-yazar Nevzat Kurt az bilinen Atatürk fotoğraflarından oluşan sergilerini açmaya devam ediyor.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yıldönümü anma programı kapsamında Yalova Mektebim Okullarının misafiri olacak olan İskenderunlu Gazeteci-Yazar Nevzat Kurt; 50 adet ve çoğunluğunun 10 Kasım 1953 tarihli fotoğraflardan oluşan sergimi Yalova halkı ile buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade ederek şunları söyledi :
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkülerini, ideallerini, inkılaplarını ve en büyük emaneti Cumhuriyeti daha iyi anlatmak için sergilerimizi açmaya başladık.
 
9 Kasım 2017 tarihinde Yalova Mektebim Okulları’nda açacağımız sergide Atatürk’ün ölüm tarihi olan 10 Kasım 1938’ten başlayıp, Etnografya’dan Anıtkabir’e nakli günü olan 10 Kasım 1953 tarihine kadar ki fotoğraflardan oluşacak.
 
Toplam 50 fotoğraftan oluşan sergimize destek olan Yalova Mektebim Okulları yetkililerine teşekkürlerimi sunarken, 17 Kasım 2017 tarihine kadar açık kalacak olan sergime Yalova halkını da davet ediyorum.”
 
Hatırlanacağı gibi Gazeteci-Yazar Nevzat Kurt, 28 Ekim’de başkanlığını yaptığı Sarı Zeybekler Derneği ile 1923 gönüllü ile Türk Bayrağı yaparak dünya rekoru kırmış ve Guinness Rekorlar Kitabına girmeye hak kazanmıştı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet