Skip Navigation Links

TGF’den Uluslararası Hamle

Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF)’nin 54.Başkanlar Konseyi Toplantısı, Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek’te yapıldı.

TGF’den Uluslararası Hamle

Gündem   A+a-

 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF)’nin 54.Başkanlar Konseyi Toplantısı, Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek’te yapıldı. Manas Üniversitesi’nin ev sahipliğinde iki oturum şeklinde yapılan toplantıda, TGF’nin yurt dışı etkinliklerine ağırlık verileceğine ve Türk Dünyası ile ilgili her çalışmanın yanında olunacağı vurgulandı.
 
İlk oturumda açılış konuşmaları yapılırken, törene katılan Kırgızistan Türkiye Büyükelçisi Metin Kılıç, Türkiye’nin dört bir yanından Kırgızistan’a gelerek anlamlı bir etkinlik gerçekleştiren basın mensuplarının çok önemli bir işlev üstlendiklerini vurguladı.
 
Etkinliğe ev sahipliği yapan Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sebahattin Balcı ise TGF Başkanlar Konseyi Toplantısı’nın üniversitede yapılmasından büyük onur duyduklarını ifade ederek, kapılarının Türk gazetecilere her zaman açık olduğunu belirtti.
 
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da, Federasyonun kabuğuna sığmadığını, sınır ötesi çalışmalarının arttığını ve bundan böyle de Türk Basının sesinin yurt dışında onurla gururla duyurulmaya devam edileceğine değindi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet