Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Soytürk İnşaat Sektörünün Sorunlarını Dinledi

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İTSO’da İnşaat sektör temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Soytürk İnşaat Sektörünün Sorunlarını Dinledi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İTSO’da İnşaat sektör temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
 
İTSO Yönetimi kurulu salonunda gerçekleştirilen toplantıda, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Bölgemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit, inşaat mühendisi mimar, Yapı denetim, emlak danışmanları gibi inşaat ile uğraşan şirket yetkilileri ile bir araya geldi.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, “İskenderun ve çevresinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren firma yetkililerimiz ile bir araya gelerek sorunlarını dinlemek, çözüm yolları aramak, sıkıntılarını dinlemek ve bu sorunlara katkı sunmak için bu gün aranızdayım” dedi.
 
Toplantıda söz alan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Odamız Meclis üyeleri, Meslek Komite üyelerinin de aralarında bulunan İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz sorunlarını dinliyor çözüm yolları arıyoruz.  Özellikle Meclis toplantılarında sorunlarda gündeme geliyor. İnşaat sektöründeki sorunlar tüm sektörleri de dolaylı yoldan etkilediği için, sektör ne kadar canlı olursa, piyasa da o derece hareketlenir” dedi. Sektörünün sorunlarını dile getiren firma yetkilileri ise; İnşaat sektöründe iş sağlığı ve iş güvenliğinin yanı sıra, bu işi gerçekten lisanslı, ihtisaslı kişilerin yapması, gerektiğine dikkat çektiler. Önüne gelen parası veya çevresi olan kişilerin de inşaat sektörüne girdikleri, daire fiyatlarının çok pahalı olduğu ve satışların da çok yavaş gittiği belirtilen toplantıda, sektörün eski canlılığını kaybettiği ve geçtiğimiz yıllara oranla inşaat sektörünün durgun olduğuna vurgu yapıldı. İskenderun’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren İTSO Meclis üyesi Ali Tekten ise; Yabancılara konut satışı ile ilgili Kaymakam Soytürk ve toplantıda hazır bulunanlara tanıtım filmi sunumu yaparken, Yabancılara konut satışı konusunda İTSO’dan büyük destek gördüğünü ancak, somut bir çözüm bulamadıklarını ifade etti. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk te, İnşaat sektörü ile ilgili sorunların takipçisi olacaklarını belirterek, önümüzdeki süreçte piyasaların daha da hareketlenmesi temennisinde bulundu.
 
Toplantıya, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, Meclis üyeleri ve firma yetkilileri katıldılar.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş