Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Hatay Günlerindeki Stantları Gezdi

Bu yıl 6.’si düzenlenen ‘Başkentte Hatay Günleri’, Atatürk Kültür Merkezinde devam ediyor. 

Başkan Seyfi Dingil Hatay Günlerindeki Stantları Gezdi

Gündem   A+a-

 Hatay’ın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınırlığını sağlamaya yönelik olarak bu yıl 6.’si düzenlenen ‘Başkentte Hatay Günleri’, Atatürk Kültür Merkezinde devam ediyor. 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, etkinlikte diğer belediyelerin ve esnafların stantlarınıda ziyaret etti.
İskenderun Belediyesi standına gelen ziyaretçilere çeşitli ikramlar yapılırken İskenderun hakkında genel bilgiler veriliyor.
İSKENDERUN STANDI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada,” İskenderun’umuzun tanıtımına büyük önem veriyoruz. Kentimizin güzelliklerini sergilemek için ve şehrimizi daha iyi tanıtalım düşüncesiyle böyle bir organizasyonda yer aldık. Hatay Günlerine yerli yabancı birçok ziyaretçi geliyor. Hatay günlerine gelen bir vatandaşlar İskenderun’u merak ediyor. Bizlerde gelen konukları kentimize davet ederek misafirlerimize içerisinde tanıtım cd’si broşür, kitapçık, belediyemizin faaliyetlerini anlatan dergi ve çeşitli hediyeler bulunan çantamızı takdim ediyoruz.” dedi.
ZİYARETÇİLER İSKENDERUN’A DAVET EDİLİYOR
İskenderun’un huzur, barış ve kardeşliğin simge kenti olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”İskenderun’daki bu kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyoruz. Gelsinler kentimizi görsünler. En büyük zenginliğimiz işte budur. Sanayi, turizm, deniz doğal güzellikler bunlarda ayrı bir güzellik. Bütün bunları birleştirdiğimizde insanları buralara çekebilirsek inanılmazları gerçekleştirebiliriz. Tek amacımız budur “şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar