Skip Navigation Links

Başkan Culha'dan Ankara'da Lezzetin Kurdelesini Kesti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuzlu hemşerisi Lezzet Ustası Yılmaz Kuş'un Ankara'daki yeni şubesi Hatay Kuşoğlu Künefe'nin açılışını yaptı.

Başkan Culha'dan  Ankara'da Lezzetin Kurdelesini Kesti

Gündem   A+a-

 
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuzlu hemşerisi Lezzet Ustası Yılmaz Kuş'un Ankara'daki yeni şubesi Hatay Kuşoğlu Künefe'nin açılışını yaptı.
 
 Arsuz'u tüm güzellikleriyle Ankara'ya taşıyan ve yaşanabilir bir ilçeyi en iyi şekilde tanıtmak amacıyla bir süredir Ankara'daki 'Başkent Hatay Günleri' etkinliğinde bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Pasta ve Tatlı Sektöründe Arsuz'da yıllardır hizmet veren Yılmaz Kuş'un Ankara'daki yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Hatay Kuşoğlu Künefe açılışına çok sayıda iş adamı, siyasetçi  ve Ankaralı vatandaşların yanı sıra Ankara'da bulunan Hataylılar da katıldı.
 
Hatay'ın eşsiz tatlılarını 30 yıllık tecrübesiyle Ankaralılarla yeni şubesi Hatay Kuşoğlu Künefe'de buluşturacak olan Yılmaz Kuş'un Ankara'nın Çankaya ilçesindeki şubesinin açılış kurdelesini Başkan Nazım Culha kesti.  Gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Başkan Nazım Culha şu ifadelere yer verdi; "Bugünlerde içimizi acıtan bir haberin burukluğu yaşıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kaos ortamının bir an önce düzelmesini temenni ederken şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Aziz Türk Milletine başsağlığı diliyorum.
 
 Aynı zamanda ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlara rağmen pasta ve tatlı sektöründe emin adımlarla ilerleyen Yılmaz Kuş kardeşimizin bu cesur kararlarından ve başarılarından ötürü tebrik ediyor aynı zamanda Hatay'ımızın, Arsuz'umuzun eşsiz tatlarını Ankara'ya taşımasına yönelik teşekkür ediyorum. Yılmaz kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”
 
Açılış sonrası şubeyi gezen Başkan Nazım Culha ve davetliler şube hakkında bilgi aldılar ve ikramları tattılar. Ustalar tarafından yapılan ikramlar tüm davetlilerin damağında unutulmaz lezzetler bırakırken Yılmaz Kuş, gerçekleştirdiği açılış ve desteklerinden dolayı Başkan Nazım Culha'ya teşekkürlerini sundu.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet