Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'CHP'nin İktidara Gelmesi Her şeyden Daha Önemli!!!'

'Aday Adayları Ev Ev Gezmeli' diyerek çağrıda bulunan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan:

Politika   A+a-

“Aday Adayları Ev Ev Gezmeli” diyerek çağrıda bulunan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan:

“CHP’nin İktidara Gelmesi Her şeyden Daha Önemli!!!”
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan, tüm aday adaylarına seslenerek, CHP’nin iktidar olması için çalınmadık kapı bırakılmaması gerektiğine işaret etti.
Her şeyden önce CHP’nin iktidar olmasının önemli olduğuna dikkat çeken Osman Tufan, Dörtyol İlçe Örgütüyle birlikte uyum içinde çalıştıklarını ve girmedik sokak ve ev bırakmamak kararlılığında olduklarını söyledi.
Halkın beklenti ve özlemlerini öğrenmenin çok önemli olduğuna vurgu yapan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan, “
“Bilindiği üzere seçim sürecine girdik. Tarihi belli olmamakla birlikte Haziran ayı içerisinde yapılacağını biliyorsunuz. Bizim için de önemli olan aday adayı arkadaşlarımızın, kendisini anlattığı gibi de partimize çalışması gerekiyor. Daha önce de bahsettiğim gibi Hatay Dörtyol’da inanılmaz bir siyasi potansiyeli var. Biz bu potansiyeli harekete geçirdik. Örgütle beraber çalışmamızın neticesinde çok güzel bir birliktelik yakaladık. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’yla, Gürsel Tekin’in gelmesinden sonra Dörtyol’da ki hareketlenmemiz ve verilen heyecan daha da arttı. Bunu pozitif bir enerjiye çevirmemiz gerekiyordu, bunun için bizde mahalle toplantıları, kahvehane toplantıları, ev toplantılarına başladık. Halkımızın en çok beğendiği şeylerden bir tanesi şudur, bir insanı mutlu etmek istiyorsanız ayağına gideceksiniz, insanların sorununu dinleyeceksiniz, eğer başarmak istiyorsanız budur. Başarmak istemiyorsanız, masada oturup politika yapmak, sabahları yatmak, bize bu halkımız oy versin demek bizi kesinlikle inandırmıyor. Halkımızın en büyük beklentisi, neler istediklerini dinleyeceksiniz ve ona çözüm bulacaksınız. Bizim bölgemiz özellikle önümüzde ki dönemde gelişmeye müsait bir alan. Yeni enerji körfezi olacak deniyor, demir çelik körfezi olacak deniyor, halkımızda verdikleri bu oyların sonuçlarını bir şeyler görmek istiyor. Neyi görmek istiyor? Genç nüfusumuz var, işsizlik had safhada, Türkiye’de bu kadar büyümenin olduğu bir yerde, bu kadar işsizliğin olduğu bir ortam yok. Demir-Çelik’in bu kadar çok üretildiği bir yerde, işsizlik hat safhada, halkımızın temel beklentisi, kendi etrafına işçi koyabileceği veya çocuklarının, torunlarının iş sahibi olabileceği bir düzen istiyorlar. Bu düzeni de ancak Cumhuriyet Halk Partisi sağlayabilir. Sosyal demokrat politikaları günümüzde hangi iktidar uyguluyor? Bunu tek uygulayabilecek olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Halkımızın bizden beklentisi, bir muhakkak gelin bizi sorun, bizim dertlerimize çözüm bulun, bu çözümler içinde bizim genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun direktifleri var.

‘Oturmak yasak, gidecekseniz çalışacaksınız’ diyor. Bugün oy kitlesi neredeyse, ayağına gidemediğimiz kitlenin muhakkak bizim yanımızda olması lazım. Biz ayaklarına gitmeliyiz, bizim orada ki gördüğümüz en önemli şey halkın bize olan güvenini sağlamaktır. Halk yanında gördüğü siyasetçiye bu güveni hissetmelidir. Biz yaptığımız toplantılarda bunu keşfettik. Zaten bizim yapımızda, bizim düşüncemizde tamamıyla bu vardı, halkımızın sorunlarına cevap vermek, halkımızın beklentilerini anlayabilmek ve bunu en üst makamlara rapor olarak yansıtmaktır. Biz bunu yaptığımıza inanıyoruz ve devam edeceğiz. Gitmediğimiz hiçbir kapı kalmayacak. Aday olurum yada olamam, partimiz beni bu göreve layık görür yada görmez hiç önemli değil, biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyümesi için, her CHP’linin yapması gerektiğine inandığımız şu olayı, tüm aday adayı olan arkadaşlara söylüyorum. Hiç oturmasınlar yerlerinde, ev ev, sokak sokak, apartman apartman gezip CHP’nin ilkelerini ve çalışma şartlarını anlatmaları gerekiyor.”
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar