Skip Navigation Links

Yüzlerce Bisikletli Cumhuriyet Bayramı İçin Pedal Çevirdi

HBB ile Hatay Bisikletliler Topluluğu üyelerinin birlikte organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bisiklet turuna yüzlerce bisiklet sever katıldı.

Yüzlerce Bisikletli Cumhuriyet Bayramı İçin Pedal ÇevirdiWeb
TV

Gündem   A+a-

 BİSİKLETÇİLER TÜRK BAYRAKLARIYLA ANTAKYA’YI TURLADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplanan bisiklet severlere büyükşehir belediyesi tarafından Atatürk tişörtleri, şapkalar, Türk bayrakları ve balonlar dağıtıldı. Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini gönülden hisseden hem bisiklet sporunu yaygınlaştırmak hem de bu güzel günü kutlamak mutluluklarını herkesle paylaşmak için Antakya turuna çıkan Hatay Bisikletliler topluğu üyeleri vatandaşlarımızdan yoğun tezahürat ve alkış aldı. Saat 19.00’da başlayan fener alayı yürüyüşünde şiddetli yağmura rağmen pedal basmaya devam eden bisiklet grubu orada da en dikkat çekici ekiplerden biri oldu.

HATAY BİSİKLETÇİLER TOPLULUĞU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Hatay Bisikletçiler Topluluğu adına konuşan Yücel Boyar, etkinlİğimizin destekçisi olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı  Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz sporun ve sporcunun her zaman yanında olan belediyemizin bisiklet sporuna olan desteğinin her geçen gün artacağına inancımız tam ifadelerini kullandı.
 
Yüzlerce Bisikletli Cumhuriyet Bayramı İçin Pedal Çevirdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet