Skip Navigation Links

Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği Üyelerini Seçti

Bahçeşehir Okulları Hatay Kampüsü velileri 28.10.2017 Cumartesi günü, okulun konferans salonunda Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Seçimi için toplandı

Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği Üyelerini Seçti

Gündem   A+a-

 
Bahçeşehir Okulları Hatay Kampüsü velileri 28.10.2017 Cumartesi günü, okulun konferans salonunda Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Seçimi için toplandı.
 
Seçilen Divan Başkanı ve katip yönetiminde, kurulla ilgili mevzuat ve geçen yıl yapılan faaliyet - denetleme raporları okundu. Önce denetleme kurulu asil üyesi olarak Şükrü Korkmaz seçildi. Ardından yönetim kurulu üyeliğine aday olan veliler kendilerini tanıttı. Yapılan seçimin ardından sayılan oylarla yönetim kurulu belirlendi. Yönetim kurulu asil üyeleri;MKÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Atilla Yılmaz, Burcu Asfuroğlu, İlkyardım Eğitmeni Zerrin Katipoğlu, Uzm. Dr. Sümeyya Havva Kokaçya, Eczacı Aykut Kurşun; yedek üyeler iseVehbaAsfuroğlu, Semra Kaplan, Ebru Akçin, Çiğdem Gökpınar, Aysun Girişken ve Gökçe Çalım oldu. 2016-2017 okul aile birliği üyelerine, çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Sefer Kaplan tarafından plaketleri takdim edildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet