Skip Navigation Links

İSTE’seniz de İSTE’meseniz de Protokoldeki Yeri Belli !!!

İskenderun Teknik Üniversitesi kurulduğu günden bu yana, adını altnın harflerle yazdırıyor

İSTE’seniz de İSTE’meseniz de Protokoldeki Yeri Belli !!!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi kurulduğu günden bu yana, adını altnın harflerle yazdırıyor, yılların köklü üniversitelerini geride bırakan bir ivme ile de yoluna emin adımlarla ilerliyor.
 
Haberimizin konusu İskenderun Teknik Üniversitesi’nin teknoversite vizyonu veya Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli ve öğretim kadrosunun başarılarla dolu hikayesi değil.
 
Haberin konusu; İskenderun’un ilk ve tek, Hatay’ın ikinci üniversitesinin milli bayram ve törenlerde protokol listesinde gerekli saygıyı görmemiş olması.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay  Dereli ve üniversitenin diğer yöneticilerinin protokolde olmak veya ön planda görünmek gibi bir derdi olmadığı gibi, sehven yapılmış olması ihtimalini düşünmek istediğimiz Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerindeki tablo hepimizi derinden üzdü.
 
Kısa sürede Türkiye’nin gözde üniversiteleri arasına girme başarısı göstermiş İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörünün,  akademik çalışmalar ve kent kültürüne, ekonomisine katkıları ile gurur tablosu oluşturduğu bir dönemde, kent protokolünde olması gereken yerde durması saygı gereği olmalıdır.
 
8. Gün Haber Medya Grubu, fotoğraflarda açık ve net olarak görünen, yazıya dökme ve durumu özetleme ihtiyacına bile gerek bırakmayan tabloyu Hatay Valiliği ve İskenderun Kaymakamlığı’nda protokol listesini hazırlayan ve sıralamayı belirleyen yetkililerin dikkatine sunuyor ve gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet